Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

#ГромадськаПрефектура для дієвих антикорупційних рішень у Березанській ОТГ (Анонс)

Саме таке навчання для місцевих посадовців, депутатів та громадськості проведуть експерти Мережі із розвитку місцевої демократії» о 9-30 п’ятницю 20 грудня 2019 р. у приміщенні виконкому Березанської селищної ради.

Прийняття 13 грудня 2019 р селищною радою Антикорупційної програми та Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у Березанській ОТГ стало першим кроком по формуванню дієвої антикорупційної ЕКО — системи у громаді. Другим кроком і стане семінар-нарада.

Експерти Мережі «людською мовою» дадуть відповіді на нагальні питання реалізації прийнятого антикорупційного пакету у ОТГ.

Експерти та модератори:

  • Тетяна ЗОЛОТУХІНА – експертка ГО  «Фонд розвитку м. Миколаєва»;
  • Олексій СИДОРЧУК — Заступник голови Березанської районної ради;
  • Вікторія ЦАРЬОВА — начальниця відділу Миколаївського місцевого центру ПВПД.

Місце проведення: зал засідань Березанської селищної ради (вул. Центральна, 86, смт. Березанка).

Початок реєстрації: 09-15. 

Час проведення: 9-30-00 – 12-00.

Разом у ОТГ ми створимо антикорупційну ЕКО – систему у громаді!!!

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Навчання відбудеться за підтримки проекту  «Посилення децентралізації: антикорупційні політики для нових об’єднаних територіальних громад», що реалізується ГО «Чернігівський Центр Прав Людини» при партнерстві з ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», ГО «ЕКО Березань», Березанською райрадою та виконкомами Березанської, Коблевської ОТГ та Миколаївським місцевим центром ПВПД та завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії.

Семінар є черговим заходом проекту «Дієві механізми гармонійного розвитку сіл в об’єднаних територіальних громадах Миколаївщині», що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською облрадою, Миколаївською ОДА згідно на виконання технічного завдання  3.2.1.4. Плану заходів з реалізації у 2018-2020 роках Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року.

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>