Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Громадська префектура – перший рік дій для ефективних місцевих бюджетів (Анонс)

Дата проведення: з 10-00- 13-00, 19 березня (четвер)  2020 р.

Місце проведення: Бізнес-центр Олексанрівський (малий зал, вул. Нікольска 25, м. Миколаїв).

 У програмі міжобласного круглого столу –  обговорення практик взаємодії громадянського суспільства та органів публічної влади для ефективних, прозорих і підзвітних місцевих бюджетів на півдні України.

Запрошуємо громадянських активістів, експертів, депутатів і місцевих посадовців та медіа з Миколаївської і Херсонської областей:

По-перше,  почути:

Історію становлення як нового сервісу громадськості як представників прав та інтересів мешканців при прийнятті рішень влади у Миколаївської, Херсонської областях;

Кейси впливу громадських префектів на ефективність витрат місцевих бюджетів (дороги, благоустрій, енергозбереження, освіта та інш).

По друге, взяти участь:

В обговоренні викликів дієвості громадянських формувань, причин їх виникнення та шляхів їх мінімізації ризиків успіху компаній адвокаті;

У розробці  перспективного плану діяльності мережі «Громадська префектура у N місті/області».

За результатами заходу ми напрацюємо подальших кроки розвитку коаліції #ГромадськаПефектура як нового сервісу громадськості як представників прав та інтересів мешканців при прийнятті рішень влади на півдні України!

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» _______________________________________________________________

Круглий стіл відбудеться в рамках Проекту «Громадська префектура для ефективних місцевих бюджетів», яий реалізує ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та в рамках діяльності коаліції 24-х НГО Миколаївщини «Миколаївська регіональна платформа реформ»

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>