Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Доброчесна влада для антикорупційного ЕКО — середовища у Воскресенській ОТГ

Саме така майстерня для 15-ти селищних посадовців і депутатів відбулась 13 березня 2020 р. у приміщені нового селищного ЦНАП.

Відкриваючи захід, Воскресенський селищний голова Олескандр Шаповалов підкреслив вважливість доброчесного декларування для формування спроможної, гармонійної ОТГ.

«Звертаю Вашу увагу  що: 

  • Помилки в заповненні декларації можуть призвести до адміністративної відповідальності за корупційне правопорушення з внесенням до реєстру осіб, які вчинили корупційне діяння;
  • Наслідком такого правопорушення може бути заборона на заняття певних посад.;

Сьогодні ми допоможемо Вам розібратися, як підготувати і внести до реєстру електронну декларацію. І тім захистимо Вас від можливих негативних наслідків!…» 

Так мотивувала учасників майстерні Начальник відділу Миколаївського місцевого центру Безоплатної вторинної правової допомоги  Вікторія Царьова 

Фото – майстерні 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Майстерня відбулась в рамках проекту чернігівського Центру Доброчин «Сприяння антикорупційній реформі на місцевому рівні в Україні», що реалізує ГО ФРММ — регіональний представник «Мережі Ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії» спільно з Миколаївським місцевим центром БВПД та ГО «ЕКО.Березань» за фінансової підтримки Програми МАТРА Посольства Королівства Нідерланди.

Нагадуємо, що план проекту було погоджено на робочої зустрічі проекту 5 лютого 2020 р http://frgn.mk.ua/?p=11328 

Наступний захід проекту буде присвячено формуванню робочої  групу з напрацювання проекту Антикорупційної програми. Далі буде! 

Прес- служба ГО «Фондрозвитку м. Миколаєва» 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>