Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Сплануємо кроки для доброї освіти у Коблівської ОТГ!

Саме для цього запрошуємо представників органів місцевого самоврядування, освітян, громадськості, медіа Коблівської ОТГ та Анатолієвської і Тузлівської громад що до них приєднуються на круглий стіл, що відбудеться о 9-45, у четвер 10 вересня у сесійній залі сільської ради (вул. Одеська, буд.4, с. Коблево).

У програмі круглого столу:

По — перше, презентація та експертне обговорення: «Які є досягнення та що заважає доброї освіти у Коблівської ОТГ та на Березанщині?»:

  • Огляд відповідного діючого національного та місцевого законодавства;
  • Стан та виклики для якісних освітніх послуг периферії та центру;
  • Відповідні сервіси партнерського проекту.

По- друге, дискусія «Як зменшити або запобігти ризикам освітньої реформи».

Також за кавою у дружньому ми погодимо подальші спільні кроки партнерського проекту.

УВАГА! Список учасників формуються на основі заявок на участь у заході, що приймаються до 12-00, 8 вересня 2020 року.

Учасники, що пройшли конкурс, отримають підтвердження з програмою конференції до 9 вересня 2020р. до 12 -00.

У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся Олена Вартанян на адресу fondnikol@gmail.com або за телефоном +38 (0512)47-38-79.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Круглий стіл є заходом проекту «Добра освіта у гармонійних громадах Березанщини», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за підтримки МФ «Відродження» та при партнерстві з ГО «ЕКО. Березань», Березанською районною радою та виконкомами Березанської, Коблівської ОТГ та Миколаївським місцевим центром ПВПД в рамках діяльності Мережі із розвитку місцевої демократії та коаліції #ГромадськаПрефектура.

Метою проекту є підвищення спроможності місцевого самоврядування для створення дієвої системи з надання якісних публічних послуг у закладах дошкільної та загальної освіти на основі застосування механізмів місцевої демократії та медіації для досягнення ясності та порозуміння представників периферії та адміністративних центрів 2-х ОТГ Березанщини щодо:

  • Суті реформи системи надання освітніх послуг;
  • Оптимальної мережі закладів освіти згідно вимог національного законодавства;
  • Пріоритетності, перспективності та ефективності видатків на виконанню відповідних власних повноважень ОМС у сфері забезпечення функціонування мережі з дошкільних закладів освіти та шкіл різних ступеней та підпорядкованості (опорний заклад-філія) в ОТГ району.

Круглий стіл є черговим заходом проекту «Дієві механізми гармонійного розвитку сіл в ОТГ х Миколаївщині», що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською облрадою, Миколаївською ОДА згідно на виконання технічного завдання 3.2.1.4. Плану заходів з реалізації у 2018-2020 р.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>