Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

COVID-19: ЗА ефективність видатків та захист прав пацієнтів поважного віку!

Саме це є гасло громадської компанії #ЗаЧеснуМедицину, що реалізує з липня 2020р коаліція #ГромадськаПрефектура у місцевих громадах Миколаївської, Херсонської та Кіровоградської областей.

Запрошуємо місцевих активістів Кіровоградської області 9-10 вересня 2020р  опанувати сучасні

  • Цифрові інструменти для аналізу прозорості, підзвітності та ефективності закупівель;
  • Методики захисту прав пацієнтів поважного віку та популяризації своєї діяльності шляхом створення радіо та відео — роликів.

Учасникам з віддалених районів Кіровоградської області ми зможемо забезпечити проживання у готелі (одну добу – з 14:00 09.09.2020 до 12:00 10.09.2020) і відшкодувати витрати на проїзд в межах Кіровоградської області.

Відео — звіти  подібних тренінгів коаліції , що відбулись у:

Миколаєві  та Херсоні 

Для участі у заході заповніть анкету .

Враховуючи, що у зв’язку з карантинними вимогами кількість учасників обмежена.

І лише відібрані учасники отримають запрошення на е-  пошту не пізніше, ніж за день до початку відповідного заходу.

Також нагадуємо, що регіональні громадські префекти в рамках ініціативи надають відповідну безоплатну первинну правову допомогу .

Приймальня проекту діє що середи з 10- 00 — до 17-00 на базі офісу ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) координатора коаліції #ГромадськаПрефектура (вул. Севастопольська буд 15, кв 3 , м. Миколаїв). Відео щодо приймальні проекту https://youtu.be/HnBhcbSygWc .

З організаційних питань :

  • участі у навчанні та отримання правової допомоги звертатись до до координатора напрямку коаліції, директора ГО «Учбово-методичний центр захисту прав людини» HRTC Бориса Кудара на  boris@gmail.com  або  +38 (097)712-62-87,
  • первинної правової допомоги у приймальні, офіс — менеджрки ФРММ Олени Вартанян на fondnikol@gmail.comабо  +38 (0512)47-38-79.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Навчальна та консультативна підтримка є сервісами коаліції #ГромадськаПрефектура, що надаються в рамках проекту «Захист прав пенсіонерів та моніторинг бюджетних витрат по COVID-19», що реалізується ГО «Учбово-методичний центр захисту прав людини» HRTC  та ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за фінансового сприяння міні-гранту Проекту ЄС «Підвищення потенціалу ОГС соціальної сфери України» що фінансується Європейським Союзом.

Мета проекту: підвищення якості медичних послуг і дотримання прав пацієнтів поважного віку шляхом зменшення корупційних ризиків при закупках за спрощеною процедурою COVID-19 на території Миколаївської, Херсонської та Кіровоградської областей.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>