Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Стан та перспективи громадських рад на Миколаївщині

Михайло Золотухін директор "Фонду розвитку м.Миколаєва"

Михайло Золотухін директор «Фонду розвитку м.Миколаєва»

За ініціативою херсонського офісу моніторингової місії ОБСЄ в Україні наприкінці вересня поточного року було організовано ряд онлайн зустрічей з керівництвом Фонду розвитку Миколаєва (ФРМ).

Безпосередню участь в діалозі приймав, представник ОБСЄ МікелеРікка, що серед іншого координує питання функціонування інститутів громадянського суспільства на Півдні України. 

В ході розмов було обговорено особливості формування і функціонування нового складу громадської ради при Миколаївській обласній державній адміністрації до складу якої увійшов директор ФРМ Михайло Золотухін, а також інші питання функціонування громадського сектору Миколаївщини. 

 Зі свого боку Мікелє Рікка зауважив, що громадська рада при Миколаївській ОДА є одним з дієвих інструментів налагодження діалогу між представниками влади і громадськості і висловив зацікавленість в організації взаємодії громадської ради з місією ОБСЄ в Україні в інтересах подальшої розбудови демократії  українському суспільстві.

Користуючись нагодою вітаємо директора Фонду Михайла Золотухіна з обранням заступником голови громадської ради при Миколаївській облдержадміністрацій та бажаємо успіхів у цій роботі.

Новий склад громадської ради, до якого увійшли активні представники громадських об’єднань, що мають на меті соціально-економічний розвиток, захист інтересів окремих категорій громадян, ветеранські організації дозволить  активізувати діалог між Миколаївською ОДА та суспільними інституціями, що є запорукою подальших демократичних перетворень в нашій державі. 

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Мколаєва»

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>