Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Сервіси транскордонного проекту «ТУРИЗМ, СПАДЩИНА ТА КРЕАТИВ»

 

 

 

 

Урочисто презентують у вівторок 15 грудня 2020р у готелю «Ukraine Palace представникам провідних туроператорам та представникам громадськості, органів місцевого самоврядування, громад, що підписали Меморнадум партнерство у проекті.

Дворічний проект спрямований на взаємокорисне єднання зусиль бізнесу, громадськості та влади для формування грузино – україно — болгарського туристичного кластеру, що ґрунтується на креативному поєднанні культурної спадщини місцевих громад Миколаївщини, Кахетії та Північно-Східного регіону Болгарії.

Значною часткою проекту є визначення потенціалу ринку креативного туризму у країнах-учасницях та його розвиток за допомоги зацікавлених сторін – бізнес-середовища, місцевих діячів туризму та культури тощо. Реліз проекту на http://frgn.mk.ua/?p=11999.

Наразі партнерами ФРММ з реалізації цілей проекту є 4 місцеві громади. Укладено відповідні меморандуми про співпрацю з головами Миколаївської і Вознесенської міських, Березанської селищної та Галицинівської сільської рад. Процес налагодження партнерства з органами місцевого самоврядування та місцевими адміністраціями Миколаївщини триває.

Чекаємо заявки учасників потенційних учасників круглого столу до 12-00 11 грудня 2020 р . У зв’язку з обмеженнями COVID-19 запрошення учасників заходу за результатами конкурсу мотиваційних анкет-заявок.

У разі виникнення запитань, звертайтеся Олена Вартанян на адресу: fondnikol@gmail.com  або за телефоном +38 (0512) 47-38-79.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва».

Презентація відбудеться в рамках проекту, що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Georgian Arts and Culture Centre, Tbilisi (GE) за кошти Програми Black Sea Basin (Subsidy Contract No.BSB 1130).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>