Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

«Екологічний стан річок Південний Буг та Інгул, проблеми та перспективи їх вирішення»

Проектом “Найкращі практики місцевого самоврядування”, що впроваджується місцевими Коаліціями за підтримки експертів Реанімаційного Пакету Реформ, було підготовленого проект Дорожньої карти реформ по напрямку «Екологія». В рамках реалізації «Концепції розвитку річок та маломірного судноплавства у місті Миколаєві на 2019-2030 роки» пройде публічне обговорення екологічної ситуації з річками Південний Буг та Інгул та напрацювання рекомендацій до підготовленої ДКР щодо впровадження реформ по напрямку «Екологія» в місті Миколаєві. 

Коли: 26.03.2021 о 14.00 годині

Формат: онлайн за посиланням: ZOOM http://surl.li/ojwr

Трансляція в YouTube http://surl.li/ojyi

Організатори: коаліція Миколаївської регіональної платформи реформ спільно з Миколаївською міською радою. 

Спікери:

Віталій Луков – перший заступник Миколаївського міського голови.

Артем Ващиленко – експерт коаліції Миколаївської регіональної платформи реформ, голова Української Асоціації Центрів Підтримки Бізнесу.  

Валерій Вєтров — експерт коаліції Миколаївської регіональної платформи реформ, представник Громадської ради при Державній регуляторній службі України.

Олег Деркач – заслужений природоохоронець України, Заступник голови Національного екологічного центру України. 

Алла Ряжських  – голова постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони довкілля, раціонального природокористування, туризму та рекреації.

У заході візьмуть участь представники місцевої влади, комунальних та громадських організацій, академічної спільноти, власники маломірних суден, інші зацікавлені сторони.

Заплановано презентацію з подальшим публічним обговоренням Дорожньої карти реформ, направлених на  поліпшення екологічного стану, що була розроблена за підтримки Коаліції провідних громадських організацій та експертів Реанімаційного Пакету Реформ.

Метою Круглого столу є визначення короткострокових та перспективних заходів, налагодження взаємодії з відповідними екологічними органами і службами  та залучення громадян міста до зміни екологічної ситуації, що склалася з річками та прибережними зонами у місті Миколаєві.

Результати обговорення будуть взяті для подальшого опрацювання. 

Запрошуємо висвітлити захід.

За додатковою інформацією звертайтеся за к.т. +38 067 821 13 43

 

Інформаційні матеріали, які були представлені коаліцією Миколаївської регіональної платформи реформ в рамках програми «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!»», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст публічного обговорення Круглого столу «Екологічний стан річок Південний Буг та Інгул, проблеми та перспективи їх вирішення» є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>