Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Модернізація цілей та проектних ідей Стратегії Березанскої – ЕКО- громади

 

Саме для цього розпорядженням селищного голови створено Стратегічна рада Березанської селищної громади. Установче засідання ради відбудеться о 9-00 у четвер 8 квітня 2021 р у приміщені селищної ради (вул. Центральна, буд 86, с.м. т Березанка).

У програмі заходу:

По — перше, презентація результатів анкетувань, фокус — груп та громадської експертизи; 

По — друге, виявлення пріоритетних завдань і заходів для подальшого напрацювання учасниками ради та представниками громадськості проектних ідей;

По — третє. планування діяльності Стратегічної ради.

Нагадуємо, що у 2020 році до 4-х округів Березанської ОТГ приєднано 5 сільрад (Дмитрівська, Краснопільська, Краснянська, Ташинська та Щасливівська), що відкрили як нові можливості так і принесли застарілі соціально – економічних проблеми.

Про їх болючість ще раз нагадали анкетування та лютнева серія фокус- груп у всіх старостинських округах оновленої громади, що проведено у командою проекту у 2021 р..

А пакет екологічних проблем, що перешкоджають виконанню місії та реалізації стратегічних завдань виявила громадська експертиза діючої Стратегії розвитку ОТГ, що була проведена експертами коаліції «Громадська префектура» у форматі стратегічної екологічної оцінки.

Саме тому метою ради є: як актуалізація цілей так і модернізація завдань, заходів та розробка проектних ідей і проектів щодо вирішення екологічних проблем розвитку.

Запрошуємо членів ради, старост, екологів і краєзнавців до формування співпраці!

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Методичний супровід робочої групи відбувається за підтримки проекту «Дієва стратегія для гармонійної Березанської ЕКО — громади», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Проект реалізується ФРММ спільно з Березанською селищною радою, ГО «ЕкоБерезань» та ВГО «Національний екологічний центр України», з КУ РЛП «ТИЛІГУЛЬСЬКИЙ» в рамках діяльності коаліції #ГромадськаПрефектура у складі Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>