Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

АНОНС ПРЕС-КЛУБУ «ТУРИЗМ, СПАДЩИНА ТА КРЕАТИВ» №4

Тема: Можливості грантової та коуч-підтримки інноваційних креативних туристичних проектів у громадах Миколаївщини.

Команда проекту «ТУРИЗМ, СПАДЩИНА ТА КРЕАТИВ» ( далі #THC) запрошує медіа та зацікавлених осіб на урочисте оголошення грантового конкурсу  та семінар-консультацію . Програма заходу.

Захід відбудеться о 10-00 у вівторок 31 серпня  2021 р. у приміщенні Миколаївського міськвиконкому (каб. 511 , вул. Адміральська , буд 20, м Миколаїв).

Разом з командою миколаївського міського голови ми обговоримо  перші ініціативи випускників «Школи креативного туризму» та дамо відповіді на питання щодо особливостей конкурсу «Креативний туризм та інноваційні продукти на основі спадщини». Умови конкурсу на http://frgn.mk.ua/?p=12642. Модератор та команда проекту #THC в Україні:

  • Михайло ЗОЛОТУХІН — керівник проєкту #THC в Україні, Директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»;
  • Олександр СМІРНОВ — голова наглядової ради проекту THC, старший викладач кафедри історії МНУ ім. В.О. Сухомлинського, науковий співробітник Національного історико-археологічного заповідника «Ольвія
  • Кирило ГОРБЕНКО – експерт проекту THC, старший викладач кафедри історії Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського;
  • Олександр ДУДЮК –  експерт проекту THC, депутат Миколаївської районної ради;
  • Євген КАРЛАШЕВИЧ — експерт проекту THC, коуч та бізнес-тренер;
  • Валерій ТКАЧОВ — експерт проекту THC, коуч  та бізнес-тренер.
  • Тетяна ЗОЛОТУХІНА — фінансовий менджер проекту THC

У разі виникнення питань, звертайтеся до Капусткінної Маріанни за адресою: fondnikol@gmail.com  або за телефоном +38 (0512) 47-38-79, Viber 050 547 81 35.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

Захід відбудеться в рамках  межах проєкту #THC, що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Georgian Arts and Culture Centre, Tbilisi (GE) за кошти Програми Black Sea Basin (Subsidy Contract No.BSB 1130).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>