Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Проект Стратегії Березанської – ЕКО — громади

Саме це розробила та погодила для винесення на найближчу  сесію Стратегічна рада Березанської селищної громади на підсумковому засіданні, що відбулась 26 серпня 2021 р.

Заслухав презентацію експертки ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» Тетяни Золотухіной, представники громадськості, місцеві депутати і посадовці разом з експертами коаліції #ГромадськаПрефектура прийняли за основу проект Стратегії Березанської селищної громади на 2021 – 2024 р:

  • узгодив стратегічні, операційні цілі, завдання та заходи проекту змін до Стратегії;
  • привів у відповідність з цілями та завданням Державної стратегії регіонального розвитку до 2027 р..
  • вирахував потрібні фінансові ресурсів, що будуть необхідні для реалізації цілей та завдань проекту модернізованої Стратегії Березанської селищної громади на період 2021-2024 роки.

Презентація 

Презентація проекту 

Нагадуємо, що обговорення проекту Стратегії, що розробила Стратегічна рада відбулись протягом липня — серпня  2021 р. на сторінці офіційного сайту селищної ради.

На попередньому засіданні Стратегічної ради було затверджено Дерево цілей з вирішені болючих проблем формування ЕКО- громади
А згаданий пакет болючих проблем:

  • З одного боку, було виявлено громадська експертизи діючої Стратегії розвитку ОТГ, що була проведена експертами коаліції «Громадська префектура» у форматі стратегічної екологічної оцінки.
  • А з іншого доповнено учасниками серії фокус- груп http://frgn.mk.ua/?p=12441 і сходок жителів усіх 9-ти старостинських округів селищної громади.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»
Методичний супровід робочої групи відбувається за підтримки проекту «Дієва стратегія для гармонійної Березанської ЕКО — громади», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.
EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.
Проект реалізується ФРММ спільно з Березанською селищною радою, ГО «ЕкоБерезань» та ВГО «Національний екологічний центр України», з КУ РЛП «ТИЛІГУЛЬСЬКИЙ» в рамках діяльності коаліції #ГромадськаПрефектура у складі Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>