Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Анонс робочої зустрічі з формування Мішково — Погорілівської ЕКО — громади

Запрошуємо представників медіа, органів місцевого самоврядування, громадськості сільської громади взяти участь у формуванні робочої групи з реалізації річної партнерської ініціативи Мережі ресурсних центрів із розвиту місцевої демократії та органів місцевого самоврядування Мішково — Погорілівської та інших громад Миколаївщини.

Мета: налагодження якісної взаємодії «влада – громада» при вирішенні екологічних та інших нагальних  питань місцевого значення на основі можливостей форм місцевої демократії (далі ФМД).

Робоча зустріч відбудеться у вівторок 26 жовтня 2021 р. о 12-00 у приміщені виконкому сільської ради (вул. Миру, буд. 38. с. Мішково — Погорілове). Програма.

Сервіси ініціативи :

  • Напрацювання рекомендації щодо модернізації нормативно — правове забезпечення ФМД: Статуту громади; Положень про місцеві ініціативи, громадські слухання, громадські ради, загальні збори, ОСН; Цільову програму розвитку громадянського суспільства з механізмами підтримки місцевих ініціатив;
  • Напрацювання модернізованої Стратегії ЕКО — громади на основі висновків і рекомендації Стратегічної екологічної оцінки»
  • Формування дієвої і ЕКО — безпечної системи погодження з ТПВ, що відповідає ОВД відповідного проекту сільського комунального підприємства;
  •  Створення та налагодження діяльності ФМД з вирішення місцевих нагальних питань екології, погодження ТПВ та інш.

З питань участі звертайтеся на E-mail: fondnikol@gmail.com  або за телефоном +38 (0512) 47-38-79.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проектів «Дієва місцева демократія у гармонійних громадах Миколаївщини» та «Дієва стратегія для чистої і гармонійної Мішково — Погорілівської ЕКО- громади», що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>