Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

«Школа громадянської дії» у Березанській громаді (Анонс навчання)

Запрошуємо учасників громадських ініціатив, зокрема модернізації системи  погодження з ТПВ, благоустрою доброї освіти і медицини у «Школу громадянської дії» у рамках партнерської ініціативи http://frgn.mk.ua/?p=12779 ФРММ, Березанської селищної ради та ГО «ЕКО Березань».

 

У Школі ВИ можете перейти на рівень « АМБАСАДОРА»  представника інтересів/ прав громади у діалозі з владою для вирішення ВАШИХ потреб як членів громади!

У програмі осінньої та весняної сесій Школи:

  • З’ясування ключових проблем на шляху до гармонійної, спроможної  громади; 
  • Опанування таких інструментів демократії участі як громадські ради, слухання, експертиза/аудит, місцева ініціатива, е – петиція, ОСН  та інші.

Протягом 2021-22 року за коуч-підтримкою партнерської ініціативи випускників Школи підготують, знайдуть ресурси та реалізують відповідні ініціативи в рамках Стратегії Березанської селищної громади.

Перше одноденне навчання осінньої Школи відбудеться о 10—00 у п’ятницю 3 грудня 2021 р. у приміщенні ГО «ЕКО Березань», вул. Центральна, 80/2, селище Березанка).

Реєстрація учасників осінньої сесії Школи  за посиланням 

З питань участі  у партнерської ініціативі звертатись до:

Олена Вартанян, офіс-менеджерка ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ).      Тел (0512) 47-38-79, E-mail: fondnikol@gmail.com;

Олексій Сидорчук, голова ГО «ЕКО Березань, депутат Березанської селищної ради.   Тел.. 050 251 67 57 , E-mail: eko.berezan@gmail.com.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту  «Дієва місцева демократія у гармонійних громадах Миколаївщини», що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Реалізація довготермінової партнерської ініціативи  відбувається на виконання Меморандуму про співпрацю від 18.11.2020р між  ФРММ та Березанської селищною радою та при партнерстві ГО «ЕКО Березань».

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>