Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Виклики та можливості відновлення Березанської ТГ

Обговорять на засіданні Березанської стратегічної ради, яке відбудеться о 9-30 у четвер, 9 червня 2022 р. у приміщенні селищної ради (вул. Центральна, буд 33, с.м.т Березанка).

 

 

Запрошуємо місцевих активістів, небайдужих експертів і практиків з місцевого розвитку та демократичного урядування взяти участь у напрацюванні рецептів дієвої взаємодії «влада – громада» в умовах військової агресії.

З питань участі звертайтеся на E-mail: fondnikol@gmail.com.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту «Дієва місцева демократія у гармонійних громадах Миколаївщини», що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Метою проєкту є посилення спроможності членів Новоодеської, Вознесенської, Мішково – Погорілівської, Радсадівської та Березанської ТГ до взаємодії «влада–громада» при вирішенні болючих питань відбудови громад (інфраструктури, життєзабезпечення та місцевої економіки)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>