Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Громадський аудит ефективності для відновлення Вознесенської ТГ

4 липня 2022 р. на другому засіданні робочої групи погоджена відповідна Методика та заплановано заходи аудиту та навчального/коуч супроводу подальших спільних дій з молодими лідерами об’єднаної громади.

Так прокоментовано засідання робочої групи міського голови на офіційної сторінці Вознесенської міської ради у фейсбуці Міська влада Вознесенська :

«Наша громада працює над розробкою Плану відновлення Територіальної громади міста Вознесенська разом з Фонд развития г.Николаева

Тетяна Золотухіна

Сьогодні, Тетяна Золотухіна, експертка Фонду презентувала робочій групі методику проведення громадського аудиту ефективності управління територіальною громадою та опитувальники для комунальних підприємств, бізнесу та мешканців громади.

Основною метою опитування трьох секторів – визначити головні пріоритети складання Плану відновлення Вознесенської громади з врахуванням інтересів влади, бізнесу та громадськості.

Описание: 👉

Члени робочої групи обговорили методику та запланували діяльність зі збору інформації за опитувальниками.

Описание: 📈

В липні експерти фонду мають проаналізувати ефективність управління та сформувати рекомендації та пропозиції щодо підвищення ефективності роботи виконавчих органів.

Описание: 👩‍🏫

Також в рамках проєкту на цей місяць заплановано тренінг з проєктного менеджменту для представників влади та громадських організацій.»

Нагадуємо, що робоча група створено розпорядження вознесенського міського голови від 15.06.22 №75 р. На ії першому засіданні 17 червні http://frgn.mk.ua/?p=13194 презентовано концепт методики з формування Планів відновлення 6-ти ТГ Миколаївської та Чернігівської областей.

Прес- служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Методичний супровід діяльності робочої групи відбувається в рамках проєкту «Згуртованість і демократія для ефективного відновлення ТГ», якій реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» в рамках діяльності коаліції «Мережа ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії» та за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>