Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Розпочалась робота з підготовки Плану дій відновлення Вознесенської ТГ

17 червня 2022  відбулась зустріч робочої групи з відновлення територіальної громади з представником ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» — учасником коаліції «Мережа ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії».

Михайло Золотухін, директор Фонду презентував мету та сервіси партнерського річного проєкту випускників  на тему: «Згуртованість і демократія для ефективного відновлення ТГ»., якій стартував у 6-ти ТГ Миколаївської та Чернігівської областей

«Нашою метою у Вознесенській, Миколаївській, Березанській ТГ Миколаївсбкій області у Менській, Городнянській, Ріпкінській ТГ Чернігівській області є налагодження взаємодії «влада-громада» для ефективного відновлення ТГ від Російської агресії.

Планується проведення громадського аудиту ефективності управління та серія тренінгів для посадовців нашої громади з питань бюджетного законодавства, управління та проєктного менеджменту.

Після навчання робоча група вознесенського міського голови разом з молодими місцевими лідерами буде працювати над підготовкою Плану дій відновлення територіальної громади, який планується затвердити у вересні цього року.

Так на основі можливостей демократії участі та за допомогою експертів Мережі та спільноти випускників програм обмінів посольства США будуть сформовані місцеві «Плани відбудови та відновленні ТГ» та започатковані проекти з модернізації врядування та продовженні реалізації ключових реформ на принципах належного урядування.»

Голова робочої групи, перший заступник міського голови Андрій Жуков, так прокоментував подію:

«У співпраці з Фондом наша громада отримає також менторський супровід у реалізації Плану та залученні коштів на його реалізацію.» .

Нагадуємо, що робоча група створено розпорядження вознесенського міського голови від 15.06.22 №75 р. за рекомендаціями травневого круглого столу http://frgn.mk.ua/?p=13168  з обговорення викликів та шляхів відновлення  ТГ від російської агресії

Прес- служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Методичний супровід діяльності робочої групи відбувається в рамках проєкту «Згуртованість і демократія для ефективного відновлення ТГ», якій реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» в рамках діяльності коаліції «Мережа ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії» та за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>