Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Як сформувати дієвий план відновлення Березанської територіальної громади

Саме це обговорять у вівторок, 26 липня 2022 р, о 09:30 на стартовій робочій групі проєкту на тему: «Інтеграція ВПО у відновлення територіальних громад Миколаївщини», яка відбудеться у приміщенні Березанської селищної ради.

Восьмимісячний проєкт спрямований на формування дієвого плану відновлення Березанської та Коблівської територіальних громад, який врахує баланс інтересів і прав внутрішньо переміщених осіб (ВПО)- центр – периферія, зокрема при проведенні освітньої реформи.

У програмі засідання – презентація сервісів проєкту та обговорення методики громадського аудиту ефективності органів місцевого самоврядування, зокрема при реформуванні освіти.

Також буде започатковано пілотне опитування посадовців, підприємців і громадських експертів щодо викликів та шляхів відновлення проєкту.

Пакет матеріалів аудиту на  https://drive.google.com/drive/folders/14-6k3U779fgTqVmCaQdgpjKereTzWTH7?usp=sharing.

Нагадуємо, що процес формування Плану відновлення Березанської селищної громади було ініційовано на червневому засіданні Березанської Стратегічної ради.

Запрошуємо членів Березанської стратегічної ради, представників громадськості і бізнесу  взяти участь у засіданні робочої групи!

З питань участі у засіданні експертів, практиків та медіа звертайтеся на E-mail: fondnikol@gmail.com.

Прес- служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проєкту «Інтеграція ВПО у відновлення територіальних громад Миколаївщини, що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та при партнерстві з виконкомами Березанської та Коблівської рад, ГО «ЕКО. Березань» (смт Березанка), ГО «Перспективи XXI сторіччя» ( с. Коблево).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>