Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Проєктний менеджмент для відновлення 3-х териториальних громад Миколаївщини

П

Саме це стало темою дводенної сесії «Школи громадянської дії», яка відбулась 21-22 липня у Вознесенському готелі «Тоскана».

Учасниками навчання стали 33 лідери Вознесенської, Новоодеської та Березанської територіальних громад — представники громадськості, Стратегічних рад і робочих груп  з формування місцевих Планів відновлення.

Місцеві лідери за допомогою Тетяна Золотухіна, тренерки з ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»  з’ясовували відповідні ключові проблеми і виклики відновлення, опрацювали ідеї проектів та розпочали пошук ресурсів для їх реалізації.

З вітальною , блискучою мотивуючою промовою до учасників тренінгу звернулась Вікторія Бальцер, секретар Вознесенської міської ради:

Фото- звіт

А так прокоментували подію представники новоодеської та березанської делегацій:

Олена Хлена Хлівна- Андрєєва, начальник відділу економіки Новоодеської міської ради  соціально-економічного розвитку:

«Перший день після 24-того, коди відчула, що життя триває: дякую Татьяна Золотухина та Фонду розвитку Миколаєва, всім колегам з Вознесенська та Березанки за почуття в стані «до війни»… я була в цьому залі декілька років тому, теж навчалась розбудовувати громади, але сьогоднішні враження на порядок сильніші, бо коли поряд війна, а ти плануєш майбутнє — це неперевершені емоціі, які вартують на вагу життя!!

Олексій Сидорчук,  Депутат Березанської селищної ради, голова ГО «ЕКО. Березань»:

У вознесенської сесії Школи  взяли участь троє представників ГО «ЕКО Березань».  Ми зрозуміли як вирощувати проект та як не потрібно робити. Сформуємо більш якісні нові проекти з відновлення Березаншини!»

Нагадуємо, що випускники Школи протягом 2022 -2023 рр. з нашою коуч-підтримкою підготують, знайдуть ресурси та реалізують проекти для відновлення своїх ТГ.

З питань участі ц формуванні місцевих планів відновлення та коуч- супроводу проєектів участі у навчанні звертатися до Маріанни Капусткіной— офіс-менеджера ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», Вайбер (050) 547-81-35; E-mail: fondnikol@gmail.com 

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту «Дієва місцева демократія у гармонійних громадах Миколаївщини», що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєктуEU4USociety.

EU4USociety – спільний проект Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Реалізація довготермінової партнерської ініціативи відбувається на виконання Меморандумів про співпрацю між ФРММ та Вознесенською і Новоодеською міськими радами та за партнерства з ГО «ЕКО. Березань», ГО «Вознесенська асоціація розвитку місцевої демократії .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>