Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Громадський аудит ефективності для інтеграції ВПО у відновлення Коблівської ТГ

Громадський аудит ефективності для інтеграції ВПО у відновлення Коблівської ТГ

25 липня 2022 р. на першому засіданні робочої групи проекту погоджена відповідна Методика та заплановано заходи аудиту та навчального/коуч супроводу подальших спільних дій з лідерами об’єднаної громади.

Восмимісячний проєкт спрямований на формування дієвого плану відновлення Березанської та Коблівської територіальних громад, якій врахує баланс інтересів і прав внутрішні  переміщенні особи (ВПО)- центр – периферія, зокрема при проведенні освітньої реформи

Так прокоментувала подію Світлана Талоха, секретар  Коблівської сільської ради:

«Наша громада працює над розробкою Плану відновлення Коблівської територіальної громади разом з Фонд развития г.Николаева

Сьогодні, Тетяна Золотухіна, експертка Фонду презентувала робочій групі Нарис відбудови України, методику проведення громадського аудиту ефективності управління територіальною громадою та опитувальники для комунальних підприємств, бізнесу та мешканців громади. Ми зацікавлені в інтеграції усіх бажаючих ВПО життя нашої громади . 

Основною метою опитування трьох секторів – визначити головні пріоритети складання Плану відновлення громади з врахуванням інтересів ВПО- влади, бізнесу та громадськості.

Члени робочої групи обговорили методику та запланували діяльність зі збору інформації за опитувальниками. 

В серпні експерти фонду мають проаналізувати ефективність управління та за підсумками фокус-груп в округах ТГ сформувати рекомендації та пропозиції щодо підвищення ефективності роботи виконавчих органів.

Також в рамках проєкту на вересень заплановано тренінг з проєктного менеджменту для представників влади та громадських організацій.»

Матеріали на

Запрошуємо небайдужих експертів і практиків з місцевого розвитку, демократичного урядування  та креативного бізнесу взяти участь у у заходах проекту !

З питань участі у проєкуті звертайтеся на E-mail: fondnikol@gmail.com .

Прес- служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту «Інтеграція ВПО у відновлення територіальних громад Миколаївщини, що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» при партнерстві х ГО «ЕКО, Березань (смт Березанка) , ГО «Перспективи XXI сторіччя» ( с Коблево) , виконкомами Березанської та Коблівської рад.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>