Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Відео-посібник “Просто про регіональну Стратегію розвитку”

Відео-посібник “Просто про регіональну Стратегію розвитку”

Вісім розділів відео-посібника привідкривають завісу над таємницею та нерозумінням громадянами Стратегій регіонального розвитку в різних напрямах. Починаючи від того, як побачити кошти в  місцевих Програмах, розібратись в купі безсистемних документів, взяти участь та отримати інформацію до конкретних кейсів впливу  Стратегії на кожного прямо зараз і позитивної практики впровадження бюджетного регламенту.

Громадський префект, експерт ФРММ Тетяна Золотухіна у другому розділі https://www.youtube.com/watch?v=1prBPWH-Dtg&list=PLwTfcQBCaT7KPZSkJ7tcvojLR4LdAK0Xl&index=2&t=616s посібника розповідає про процес бюджетування.  А саме:

Як плануються кошти місцевих бюджетів, де шукати інформацію про них та як зрозуміти окремий ланцюжок публічних коштів

Яка ваша роль у формуванні стратегічних документів з відновлення та розвитку вашого регіону.

Це ввідний посібник для  будь-кого, хто бажає розібратись, взяти участь, проконтролювати та стати не просто бенефіціаром, а  повноправним учасником  процесу планування свого майбутнього при  стратегуванні.

А оскільки відновлення буде відбуватись на принципах стратегування, увійти в курс справ завчасно – це повноцінна участь у відновленні країни. Що стосується кожного.

Відео- посібник створено ГО «Народний Захист» в рамках Проекту «Стратегічний роз-ПИЛ» (Громадський контроль за використанням коштiв мiсцевих бюджетних програм та iх вiдповiдностi напрямам Стратегiй розвитку регiонiв), який виконує Інститут висвітлення війни та миру (IWPR) за підтримки МЗС Королівства Норвегії.

Думка та позиції, висловлені у цьому відео не обов’язково відображають позицію МЗС Королівства Норвегії та Інституту висвітлення війни та миру (IWPR).

Відвідуйте наші ресурси: http://xn--80ane0bfp.zp.ua/ https://www.facebook.com/NGO.Narodnyy…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>