Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

В БЕРЕЗАНСЬКІЙ ГРОМАДІ ФОРМУЄТЬСЯ ГРОМАДСЬКА РАДА

У Березанській селищній раді формується Громадська рада при виконкомі селищної ради як механізм участі жителів у відновленні та розвитку громади.

Банер (аналог) http://frgn.mk.ua/wp-content/uploads/2022/08/EU4USociety_social_medias-%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8F-42-1024×1024.jpg

Згідно з розпорядження Березанського селищного голови від 19 жовтня № 298 створено відповідну ініціативну групу за участю представників громадськості та виконкому. Також затверджено Положення та визначено порядок проведення установчих зборів.

Фото з підписання розпорядження https://rada.info/upload/users_files/04376624/e3bc265888979a516858e4380423fbd8.jpg

Протягом листопада відбудуться збори Громадської ради. Ініціативна група оголосить дату перших зборів та незабаром запустить процедуру збору заявок від небайдужих мешканців селища і усіх сіл старостинських округів громади, громадських організацій, релігійних спільнот та волонтерства.

Нагадуємо, що цей демократичний механізм розроблено за рекомендаціями нашого громадського аудиту . та на основі успішного досвіду м. Миколаєва.

Запрошуємо активістів до формування громадської ради !

З питань участі звертайтеся на E-mail:fondnikol@gmail.com або за телефоном +38 (0512) 47-38-79.

Прес — служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту «Дієва місцева демократія у гармонійних громадах Миколаївщини», що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Діє Меморандум про співпрацю від 17.11.2020р між  ФРММ Березанською селищною радою а також при партнерстві з ГО «ЕКО.Березань».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>