Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Належне врядування, громадські ради та проєктний менеджмент для відновлення громад

Саме це стало темою дводенної зимової сесії «Школи громадянської дії», яка відбулась 08 — 09 грудня листопада для Березанської і Коблівської громад Миколаївської області.

За допомогою Тетяни Золотухіной – експерта#ГромадськаПрефектура місцеві посадовці та представники громадськості двох громад:

  • З’ясували проблеми ефективності врядування за результатами відповідних громадських аудитів від #ГромадськаПрефектура;
  • Вивчали мождивості громадських рад для відновлення та розвитку ТГ;
  • Опрацювали ідеї проектів та розпочали пошук ресурсів для їх реалізації.

Фото – звіт

Усі активісти та посадовці, які пройшли дводенну Школу громадянської дії, змогли проявити себе на практиці, тренуючись, обговорили розробку проектів для подачі на конкурс грантів.

Нагадаємо, що нещодавно у Березанці також за сприяння ГО «ЕКО.Берепзань» відбулась осіння сесія місцевих молодих лідерів Миколаївщини. Реліз з посиланням на навчальні матеріали Школи на http://frgn.mk.ua/?p=13391

З питань участі формуванні місцевих планів відновлення та коуч — супроводу проєктів у ТГ 2-х згаданих областей України звертатися до:

  • Олексію Сидорчуку – голові правління ГО ЕКО.Березань». Тел (050) 251-67-57 E-mail:eko.berezan@gmail.com
  • Маріанні Капусткіной— офіс — менеджеру ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», Тел (Вайбер) , (050) 547-81-35; E-mail: fondnikol@gmail.com .

Прес-служба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту «Інтеграція ВПО у відновлення територіальних громад Миколаївщини, що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» при партнерстві з ГО «ЕКО.Березань» (смт Березанка), ГО «Перспективи XXI сторіччя» ( с Коблево), виконкомами Березанської та Коблівської рад.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>