Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Виклики та шляхи зеленого відновлення Вознесенської громади

Саме таке обговорення відбудеться у четвер 9 лютого 2023 р. о 12-00 на черговому засіданні робочої групи з відновлення територіальної громади у приміщенні міського художнього музею ім. Є. А. Кібрика (вул. Центральна, буд. 14, м. Вознесенськ).

Учасникам круглого столу буде презентовано результати громадської експертизи «Стратегії сталого розвитку територіальної громади міста Вознесенської на 2019 -2026 роки» у форматі стратегічної екологічної оцінки (далі СЕО).

Чекаємо заявки від еко-активістів з міста та сіл територіальної громади!

З питань участі та партнерства звертайтесь до:

  • Ріти Жуковой, менеджерки БФ «Фонд громади Вознесенська»  на E-mail: jukova87-87@ukr.net  або за тел/вайбер +38(097)711-10-65
  • Маріани Капусткіной, менеджерки ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», на  E-mail: fondnikol@gmail.com  або за тел/вайбер +38 (050)547-81-35.

Нагадуємо, що методику громадської експертизи у форматі СЕО презентували на черговому засіданні робочої групи  з питань відновлення Вознесенської ТГ у листопаді 2022 р. Реліз засідання на http://frgn.mk.ua/?p=13419.

Прес- служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Обговорення є заходом проекту «Зелене відновлення Вознесенської міської громади», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» за підтримки та в межах Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні, що здійснюється Міжнародним фондом «Відродження» за фінансової підтримки Швеції.

Партнери проєкту: Вознесенська міська рада та БФ «Фонд громади Вознесенська». 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>