Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

ЕКОЛОГІЧНА ТА ЕНЕРГЕТИЧНА БЕЗПЕКА ТРЬОХ ГРОМАД ВОЗНЕСЕНЩИНИ

Саме це стало темами фокус- груп дослідження коаліції «Ресурсний центр зеленого відновлення» у Вознесенській міській, Олександрівській селищний громадах.

Першого та другого лютого 2023 року представники трьох громад, фахівці виконавчих органів місцевих рад та комунальних підприємств не тільки актуалізували місцеві виклики а і обговорили можливі шляхи їх вирішення.

Дане дослідження стане основою для подальшої взаємодії місцевих еко-активістів та органів місцевого самоврядування для напрацювання зеленої складової місцевих Планів  відновлення та пропозицій  шодо ЕКО-модернізації Стратегій територіальних громад.

Запрошуємо місцевих ЕКО-активістів, посадовців та депутатів до співпраці!

Фото – звіт фокус-групи у Вознесенській ТГ :

Фото – звіт фокус-групи у  Олександрівській ТГ

Фото – звіт фокус-групи Бузькій  ТГ

Нагадуємо, що установча зустріч проєкту з зеленого відновлення Вознесенської, Олександрівської та Бузької громад відбулась 18 та 19 січня 2023 р. Реліз http://frgn.mk.ua/?p=13505

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Для довідки

Фокус-групи у 3-х ТГ організовано у межах проєкту ««Зелене Відновлення на Миколаївщині: Організація діяльності мережі «Ресурсних центрів зеленого відновлення» у територіальних громадах Миколаївської області».», який реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Данії.

Думки, висновки та рекомендації, висловлені під час заходу, належать виключно учасникам та не обов’язково відображають офіційну позицію ПРООН, ООН, Уряду Данії та/або інших міжнародних партнерів.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>