Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

«Школа громадянської дії» для відновлення громад Миколаївщини

Запрошуємо молодих місцевих лідерів на навчання з ефективного врядування, проектного менеджменту та демократії участі для відновлення 5-ти ТГ: Березанської, Бузької, Вознесенської, Коблівської та Олександрівської.

Дводенне навчання відбудеться 18 – 19 квітня 2023 р. у м. Вознесенську (готель Тоскана, вул. Будівельників, буд 14 . м. Вознесенськ, Миколаївська область).

У програмі навчання:

  • Презентація результатів громадського аудиту від Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії;
  • З’ясування ключових проблем ефективності врядування на шляху до відновлення сіл та міст гармонійних, спроможних територіальних громад;
  • Формування «Плану відновлення територіальної громади N на 2023- 2026р»;
  • Опрацювання проектів та пошук ресурсів для реалізації Планів;
  • Взаємодії влада громада на основі механізмів місцевої демократії (молодіжні громадські ради, громадські експертиза/аудит, ОСН та інші);
  • Включення в процеси відновлення громад на основі механізмів демократії.

Випускники Школи протягом 2023 рр. з нашою коуч — підтримкою підготують, знайдуть ресурси та реалізують проекти для відновлення своїх ТГ.

Компенсація проїзду учасників за квітками на автобус/поїзд та проживання (за потреби) за рахунок проєкту.

Чекаємо анкети — заявки  зі згаданих 5-ти ТГ до 23 -00, 16 квітня 2023 р.

Повна програма з місцем проведення буде направлено відібраним учасникам навчання не пізніш 14 — 00, понеділок 17 квітня  2023 р.

З питань участі у навчанні звертатися до: 

  • Риті Жукова – головний спеціаліст спеціаліст відділу стратегічного планування та розвитку Вознесенської міської ради. Тел. (вайбер) +38(097)711-10-65, E-mail: jukova87-87@ukr.net ;
  • Маріана Капусткіна — офіс-менеджер ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», Тел (Вайбер) , (050) 547-81-35; E-mail: fondnikol@gmail.com .

Прес-служа ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

Навчання організує Вознесенська міська рада в рамках проєкту «Згуртованість і демократія для ефективного відновлення ТГ», якій реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>