Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Ефективність врядування для відновлення громад Миколаївщини та Чернігівщини

18 травня об 11:00 відбудеться пресконференція на тему: «Ефективність врядування для відновлення громад Миколаївщини та Чернігівщини».

Організатори: ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва», ГО «Доброчин» (м. Чернігів).

Учасники: Михайло Золотухін — директор ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва», модератор; Наталія Дрозд — директор ГО «Доброчин» (м. Чернігів).

Запрошені: представники місцевих рад  Миколаївської (Березанська селищна, Вознесенська міська та Коблівська сільська ТГ), Чернігівської (Городнянська та Менська міські, Ріпкинська селищна ТГ) та інших областей України, що постраждали від воєнних дій.

Питання до обговорення: 

  • Які виклики належного врядування заважають ефективному відновленню громад;
  • Як залучити мешканців, зокрема молодь, у процеси відновлення територіальних громад.

Організатори зазначають, що обговорення відбудеться за результатами просування місцевими активістами рекомендацій громадських аудитів щодо ефективності врядування у Березанській, Вознесенській Коблівській громадах Миколаївщини та Менській, Городнянській, Ріпкинській громадах Чернігівщини.

Довідково. ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» та ГО «Доброчин» (м. Чернігів) – учасники «Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії». Захід відбудеться у межах проєкту «Згуртованість і демократія для ефективного відновлення ТГ», який реалізовано ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні при партнерстві з ГО «Доброчин» (м. Чернігів») та  в рамках діяльності коаліції «Мережа ресурсних центрів з розвитку місцевої демократії». Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

Акредитація триватиме до 17:00 16 травня 2023 року. Для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Під час демонстрації ролика в ході прямого ефіру необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w

Відео:


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>