Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Шляхи відновлення Миколаєва на основі туризм та креативних індустрій

Саме це 10 червня 2023 р обговорили представники громадськості, автори і промоутери креативних туристичних продуктів та місцевого самоврядування на консультативному майданчику «Новий Миколаїв».

Учасникам зустрічі було презентовано www.tourndo.com» — вебплатформа транскордонного туристичного кластеру, що народжується #СкіфськийВсесвіт та проведено навчання щодо наповнення та сервісів платформи http://frgn.mk.ua/?p=13773 .

Фото-звіт

Директор ФРММ, Михайло Золотухін презентував дев’ять туристичних продуктів що напрацьовані за підтримки проєкту та запросив присутніх скористатись сервісамиwww.tourndo.com :

«Розміщена вами інформація про місцеві продукти нематеріальної культурної спадщини і маршрутів у місцевих громадах Миколаївщини, Кахетії та Добруджі допоможуть бажаючим скористуватись сервісами причорноморського кластеру #СкіфськийВсесвіт.

Через промоцію туристичних продуктів і маршрутів відродимо міжнародний, міжрегіональний, місцевий туризм у громадах Миколаївщини»

Також відбулось урочисте підписання «Меморандуму про співпрацю задля консолідації зусиль» між  ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та Всеукраїнською громадською організацією «Українська асоціація центрів підтримки бізнесу» (УАЦПБ).

Фото підписання

Метою співпраці ФРММ та УАЦПБє формування спроможних, гармонійних громад України, зокрема, з досягнення цілей і завдань операційної програми Європейського інструменту сусідства і партнерства «Басейн Чорного моря» за пріоритетами «Економічний та соціальний розвиток».

Сторони домовилися взаємодіяти у таких напрямах співпраці:

  • Консолідоване сприяння відкритості Чорноморського регіону для міжнародного туризму;
  • Покращення туристичних послуг та підтримка підвищення компетенцій у сфері креативних індустрій та інших напрямках відповідно до меморандуму;
  • Консолідоване сприяння розвитку бізнесу та підприємництва у сфері креативних індустрій, туризму та культурної спадщини;
  • Створення нових екологічних, креативних продуктів як чинників формування туристично привабливих дестинацій;
  • Організація та проведення спільних публічних заходів з обговорення актуальних питань, визначених у напрямах співпраці.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

Проект «Туризм, Спадщина, Творчість (#THC1130) — це спільна діяльність Грузинського центру мистецтв і культури (GACC), Європейського інституту культурного туризму EUREKA NPO з Болгарії та Фонду розвитку міста Миколаєва (FDN).

#THC1130 здійснюється за підтримки Програми басейну Чорноморського басейну ENI CBC 2014-2020 та фінансується Європейським Союзом.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>