Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Сервіси www.tourndo.com для відновлення туризму м. Миколаєві та Миколаївщини

Саме це у рамках поточного проекту «THC1130 Туризм, спадщина, творчість» вивчали у «Школі креативного туризму», що відбулась 10 червня 2023 р. на базі дискусійного майданчику #НовийМиколаїв у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького.

Серед 30 активних учасників навчання були туристичні оператори, автори креативних туристичних продуктів з Миколаівської міської громади основи траскордонного креативного туристичного кластеру #СкіфськийВсесвіт.

Відкриваючи подію, заступник директора департаменту економічного розвитку миколаївського виконкому Діна Шевченко, зазначила ії важливість:

«Сподіваємось, що Веб-платформа допоможе залученню інвестицій, створенню робочих місць у місто Миколаїв, що також має війти до пріоритетів Стратегії міста, що розробляється.»

Директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» Михайло Золотухін, розповів, що проєкт створює електронну платформу  www.tourndo.com  як сервіс для туристів, туристичних операторів та авторів креативних туристичних продуктів та культурної продукціїї:

«Розміщена вами інформація про місцеві продукти нематеріальної культурної спадщини і маршрутів у місцевих громадах Миколаївщини, Кахетії та Добруджі допоможуть бажаючим скористуватись сервісами причорноморського кластеру #СкіфськийВсесвіт».

Фото (тренінг на майданчик Новий Миколаїв

У першій частині заходу волонтер проєкту Віталій Федорак описал процес реєстрації на платформі, а також покроковий посібник зі створення профілів послуг та завантаження інформації.

Матеріали тренінгу

Під час сесій слухачі ставили запитання та дискутували, що зробило зустріч інтерактивною. Учасники домовилися про майбутню співпрацю та мережеву взаємодію.

У другий частині заходу учасники мали змогу взяти участь у майстер класах та ознайомитись з роботами Тетяни Садовничої, Любави Запесочної та Маргарити Прусовій та перглянути відео про 9 перлин креативног туризму Миколаївщини.

Фото майстерні Тетяни Садовничої

Фото майстерні Маргарити Прусової

Фото Любави Запесочної

Пресслужба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

Проект #THC1130 — це спільна діяльність Грузинського центру мистецтв і культури (GACC), Європейського інституту культурного туризму EUREKA NPO з Болгарії та Фонду розвитку міста Миколаєва (FDN). 

#THC1130 здійснюється за підтримки Програми басейну Чорноморського басейну ENI

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>