Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Інтеграція ВПО у життя трьох громад Миколаївщини

Саме такий проєкт стартував у Березанській селищній, Вознесенській міській, Коблевській сільській громадах.

На серій робочих зустрічей команди проєкту, що відбулись 18, 21 та 12 серпня 2023 р. у місцевих радах, відбулись обговорення потреб новоселів громада та викликів їх реалізації; погодженні методика, інструментарій та плани реалізації до березня 2024 р.

Так прокоментував сервіси проєкту директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» Михайло Золотухін:

«Перлиною проєкту будуть Ідеатони «Городництво та рослинництво у ТГ (технології та засоби виробництва) ня яких ВПО — новосели громад разом місцевими активістами сформують пілотні проєктні ідеї, які отримають відповідну коуч та іншу ресурсну підтримку при їх реалізації.

За допомогою команди експертів будуть сформовані громадські дорадчі  рад з питань ВПО, що напрацюють пакет пропозицій органам місцевого самоврядування, до Планів відновлення в частині продовольчої безпеки, цільових і бюджетних програм та інших рішень зі створення робочих місць, підприємництва, якісної освіти і соціального захисту

Саме для вивчення потреб новоселів громад, та допомоги їм у вирішенні нагальних питань життя та інтеграції у громади буде проведено анкетування, круглі столи та інші публічні заходи. Так ми запросимо до участі в Ідеатоні, навчанннях, діяльності  місцевих громадських рад..»

Запрошуємо ВПО місцевих активістів, посадовців та депутатів до співпраці!

Фото звіт з Коблево

Фото-звіт з Березанки

Фото-звіт з Вознесенську

З питань участі та партнерства звертайтесь до:

  • Маріани Капусткіной, менеджерки ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», на  E-mail: fondnikol@gmail.com  або за тел/вайбер +38 (050)547-81-35.
  • Олексія Сидорчука, голови правління ГО «ЕКО. Березань» (с.м.т. Березанка), на E-mail: oleksiy.sydorchuk@gmail.com  або за тел/вайбер +38(050)251-67-57.

Пресслужба ГО «Фонд розвитку міста Миколає

Наради дали старт проєкту «Інтеграція внутрішньо переміщених осіб у життя Березанської, Вознесенської та Коблівської ТГ», що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Партнерами проєкту є Вознесенська, Березанська та Коблівська ради,  ГО «ЕКО.Березань» та БФ «Фонд громади Вознесенську».

Метою проєкту є забезпечення інтеграції ВПО у життя та відновлення 3-х ТГ шляхом підтримки громадських ініціатив, що спрямовані на:

— Модернізацію місцевих НПА у сфері продовольчої безпеки, працевлаштування та інш.

— Створення робочих місць і працевлаштування у сфері гродництва, рослиництва та інш.

.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>