Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Місцеві рішення для ВПО — новоселів Березанської громади

Саме про це буде відверта розмова о 09:00 у п’ятницю  9 лютого 2024 р.  на робочій групі проєкту, яка відбудеться у приміщенні селищної ради.

У програмі заходу обговорення:

  1. Потреб новоселів громада та викликів їх реалізації, аналіз яких на https://drive.google.com/file/d/1PYb5x5b2xNBmGauA8Ra8HkHY3WsLHh7K/view?usp=sharing
  2. Проєкту рішення селищної ради щодо затвердження «Програми інтеграції, соціальної адаптації та захисту внутрішньо переміщених осіб на території   Березанської  територіальної громади на 2024-2027 рік» . Посилання на проєкт рішення на  https://docs.google.com/document/d/1WUE3DOWh0tXz_9VXQVEoSYNuIzJeU1Eq/edit?usp=sharing&ouid=117226400839967671417&rtpof=true&sd=true .
  3. Планів діяльності.

Запрошуємо членів «Ради з питань ВПО Березанської  ТГ», Березанської громадської ради, представників громадськості та  ВПО- новосельців громад , заповнити Анкету та взяти участь у заході та проєкті !

З питань участі та партнерства звертайтесь до Маріани Капусткіной, менеджерки ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», на  E-mail: fondnikol@gmail.com  або за тел/вайбер +38 (050)547-81-35.

Пресслужба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

Нарада дає старт проєкту «Інтеграція внутрішньо переміщених осіб у життя Березанської, Вознесенської та Коблівської ТГ», що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Партнерами проєкту є Вознесенська, Березанська та Коблівська ради,  ГО «ЕКО.Березань» та БФ «Фонд громади Вознесенську».

Проєкт зпрямовано на налагодження діалогу та взаємодії влада-громада для забезпечення участі ВПО у формуванні та реалізації місцевих рішень щодо відновлення, зокрема у сферах продовольчої безпеки, працевлаштування, соціальних і освітніх послуг.

На основі можливостей форм місцевої демократії таких як громадська рада/експертиза, ОСН буде напрацовані місцеві відповідні нормативно — правові механізми реалізації інтересів та прав ВПО.

Перлиною проєкту будуть Ідеатони «Городництво та рослинництво у ТГ (технології та засоби виробництва) ня яких ВПО разом активістами сформують пілотні проєктні ідеї, що  отримають відповідну коуч- підтримку проекту при їх реалізації.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>