Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Три проєкти для відновлення та інтеграції ВПО у двох громадах Миколаївщини

Саме це сформували учасники та учасниці майстерні з проєктного менеджменту,, що відбулась двадцять другого березня 2024 р. у приміщені Березанської ради.

У заході взяли активну участь 22 представників місцевого самоврядування, Березанської ради ВПО та громадськості Березанської та Коблівської громад.

За допомогою депутатки Вознесенської міської ради, тренерки ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» Вікторії Бальцер сформовано наступні три проєктні концепти що будуть подані на діючі грантові конкурси:

  1. «Органічне рослинництво та землеробство у Коблівської та Березанської громадах» для”, мета якої є створення робочих місць та інтеграція ВПО у процеси відновлення та розвитку домогосподарств та фермерства;
  2. Молодіжний Громадський хаб, мета якої є єднання молоді для відновлення та розвитку громад на основі формування та реалізації креативних ідей;
  3. Активне та щасливе громадське життя жителів третього віку»  мета якої є створення системи соціальної допомоги та підтримки громадських інціатив жителів поважного віку.

Михайло Золотухін,  директор ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» розповів: «Учасники майстерні тепер мають можливість застосувати отримані знання на практиці – написати грантову заявки на різні конкурси міжнародних донорів.

 Найбільш активними були представники Березанки, Рибаківки , Федерівки, Україники. Очікуємо такої ж активності при подальшої формквання якісних  грантових заявок. Фінансування на закупівлю обладнання може отримати фізична особа – підприємець Наші експерти допоможуть».

Фото з майстерні від Михайла Золотухіна

Майстерня стала фінальною сесію у Школі громадянської діі», що відбулись у згаданих громадах у зимку 2023-24 року.

Це були Ідеатони у сфері рослинництва, городництва і креативних індустрій та семінарів-тренінгів з проєктного менеджменту, формування сильних місцевих організацій громадянського суспільства та пошуку донорів /інвесторів.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

Захід відбувся в рамках проєкту «Інтеграція внутрішньо переміщених осіб у життя Березанської, Вознесенської та Коблівської ТГ», що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Партнерами проєкту є Коблівська, Березанська та Вознесенська ради, ГО «ЕКО Березань» та БФ «Фонд громади Вознесенську».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>