Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Як забезпечити участь жителів у відновленні та розвитку Березанської громади

Саме про це буде відверта розмова о 09:30 у четвер, 09 травня 2024 р,  на стартовій робочій групі  проєкту, яка відбудеться у приміщенні Березанської селищної ради.

У дружньому колі ми сплануємо діяльність діалогового майданчику “Громадянська платформа відновлення. А саме:

  1. Фокус-групи у старостинських округах . Так ми виявимо “Точки стійкості, відновлення та зростання громади”;
  2.  Коуч  засідань Стратегічної ради, Громадської ради, Ради ВПО.  Так ми допоможемо у формуванні відповідних пропозицій до Плану відновлення, Плану реалізації Стратегії;
  3. Навчання та консультації з проєктного менеджменту. Так ми допоможемо залучити ресурси у відновлення та розвиток;
  4. Коуч з проведення громадських консультацій та слухань щодо проєкту бюджету 2025 р.. Так ми зробимо крок до участі жителів у  місцевому бюджетному процесі. 

Запрошуємо членів Березанської стратегічної ради, Березанської громадської ради, Ради ВПО, представників громадськості,  старост, та активістів  взяти участь у заході та проєкті!

З питань участі та партнерства звертайтесь до Тетяни Локтионової, голови правління ГО «Мрії в реальність» (с.м.т. Березанка), на E-mail:   або за тел/вайбер +38(050)251-67-57;+38(099)057-75-74

Запрошуємо до “Громадянської платформи відновлення”!

Пресслужба ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

Нарада дає старт проєкту «Громадянська платформа для відбудови на краще двох громад Миколаївщини», що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Партнерами проєкту є: Березанська та Новоодеська ради,  “ГО “Мрії в реальність”(Березанка), ГО «Новоодеська рада старійшин», та Національна платформа згуртованості та стійкості” разом з “Українським незалежним центром політичних досліджень” (м. Київ).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>