Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

До 1 червня чекаємо пропозицій до Плану відновлення Коблівської громади

Саме таке рішення прийняла робоча група виконкому за підсумками його презентації експертами коаліції «Громадянська платформа відновлення Коблівської громади.

«Місцеві активісти , депутати та посадовці !

Скористайтесь можливістю внесення вирішення болючої проблеми Вашої родини, вулиці, села та громади!

Чекаємо проєктні ідеї з реалізації  чотирьох  завдань Плану:

  1. Безпечна та стійка громада;
  2. Економічний розвиток;
  3.  Інфраструктура;
  4. Гуманітарна сфера.

Саме на початку червня проєкт Плану буде направлено для погодження виконкомом та Миколаївської обласною військовою адміністрацією .

Так ви отримаєте реальну шанс фінансування Вашої проєктної ідеї публічним бюджетом, міжнародним донором або інвестором!» —

Так прокоментував травневе рішення робочої групи з відновлення Михайло Золотухін, координатор коаліції , директор ГО « Фонд розвитку міста Миколаєва»

Фото з засідання робочої групи від 21 травня 2024 р. Автор – Михайло Золотухін.

Учасниками засіданнями робочої групи стали також місцеві посадовці представники громадськості.

На засіданні було презентовано проєкт Плану стратегічною метою якого є:

  • Відновлення критичної інфраструктура та ефективна система надання комунальних, адміністративних та соціальних послуг.
  • Розвиток економіки громади, що забезпечує надходження до бюджету, зайнятість, використання конкурентних переваг, перспективи для працевлаштування та припинення міграції.
  • Демократизація системи управління громадою, забезпечення її кваліфікованими кадрами. При ухваленні управлінських рішень враховуються права та інтереси всіх груп стейкхолдерів.
  • Створення умов для життя мешканців: розбудова громадських просторів, забезпечення доступної освіта, охорона здоров’я, спорт та дозвілля.
  • Документи що чекають пропозицій від небайдужих жителів сіл громади:

Проєкт Плану відновлення та розвитку на https://docs.google.com/document/d/1X2XG-NGd-kwOArDJ0fiAcFjO-Yav6fEp/edit?usp=sharing&ouid=117226400839967671417&rtpof=true&sd=true

Додаток з проєктами відновлення та розвитку на https://docs.google.com/document/d/1Lf0BTZgSHUwTN8S10zCecAE2Tv3W4sRv/edit?usp=sharing&ouid=117226400839967671417&rtpof=true&sd=true

Нагадаємо , що результатом обговорень в усіх старостатах громади та фокус-груп з представниками місцевого бізнесу, громадськості та посадовців робочій групи став пакет пропозицій  до Плану, якій був презентований робочій групі у лютому 2024 р .

Реліз на http://frgn.mk.ua/?p=14206;

Брошура Громадянської платформ з пакетом пропозицій https://drive.google.com/file/d/1HAsVXhmCpqZmCtYkug4kbr8zcARo5ARi/view.

Прес — служба ГО “Фонд розвитку міста Миколаєва”

Супровід діяльності робочої групи виконкому відбувається в рамках проекту Громадянська платформа для відбудови на краще Коблівської громадищо реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Партнер проєкту: Коблівська сільська рада.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>