Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Форум стійкості, відновлення та зростання Шевченківської громади

Представники місцевого самоврядування, активісти з центру та усіх округів громади!

Експерти і практики з відновлення громад та медіа!

Запрошуємо ВАС о 09:00 у четвер, 25.07.2024  на Круглий стіл за підсумками проєкту, що відбудеться у  приміщенні громадського ХАБу  с. Зелений Гай.(вул. Шкільна 4).

Форум проходитиме  в комбінованому (офлайн та онлайн) форматі у громадському ХАБі що обладнано в укритті з дотриманням усіх правил безпеки.

У дружньому колі ми

По-перше, презентуємо досвід діяльності Громадянської платформи відновлення громад Миколаївщини у Шевченківській громади:

— План відновлення Шевченківської  ТГ, що сформовано за рекомендаціями жителів центру та усіх округів  громади;

— Пакет громадських ініціатив та проєктів, що будуть реалізовані згідно Плану відновлення;

— Систему громадських рад при виконавчих органах ради як механізм участі представників усіх зацікавлених сторін сільської громади у процесах відновлення та місцевого розвитку.

По-друге,  сплануємо подальші кроки та з формування Громадської ради відновлення та зростання Шевченківської громади .

По -третє, Анонсуємо подальші навчання та консультації у “Майстерні проєктів з відновлення та зростання громади” а також сервіси з розвитку місцевої демократії .

З питань реєстрації для участі звертатись за тел/вайбер/телеграм  8(063)7134930 (Юлія)

Реєстрація відкрита до 12-00 24 липня 2024 року за посиланням 

 Зареєстрованим учасникам:

— Надішлемо лінк учасника заходу

— Компенсуємо витрати на проїзд  у розмірі вартості квитків на автобус згідно наданих проїзних документів або вартість витраченого бензину..

Настав час перетворити мрії на дієві проекти!

Прес — служба ГО “Фонд розвитку міста Миколаєва”

Форум вдбувається в рамках проекту Громадянська платформа для відбудови на краще Шеченківської громади”, що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами
Партнерами проєкту є: Шевченківська сільська рада, ГО «Зеленогайські ініціативи», Національна платформа стійкості та згуртованості та Український незалежНавчанняний центр політичних досліджень (м. Київ).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>