Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Громадське обговорення процедури розширення території кладовища на мікрорайоні Пряме

12 квітня 2013 року в малому залі Вознесенської міської ради о 16.00 відбудеться громадське обговорення процедури розширення території  кладовища на мікрорайоні Пряме.

Підчас обговорення планується визначитись з процедурою розширення території районного кладовища враховуючі наступні обставини:

—    земельна ділянка призначена для розширення території кладовища належить Бузькій сільській раді;

—    повноваження щодо розпорядження землями Бузької сільської ради належать Вознесенській районній раді;

—    м. Вознесенськ та с. Бузьке мають різні комунальні підприємства, що займаються обслуговуванням кладовищ, а земельна ділянка під розміщення кладовища надається лише відповідному комунальному підприємству в постійне користування для його обслуговування;

—    Генеральним планом забудови та розвитку міста Вознесенська не передбачено кладовище на території району Пряме.

Громадське обговорення відбудеться за участі членів ініціативної групи мікрорайону Пряме у складі 7 чоловік, посадових осіб місцевого самоврядування та  депутатів Вознесенської міської та районної  ради, керівників комунальних підприємств,  сільського голови с. Бузьке  – Баланюк Наталії Юріївни та землевпорядника – Шевчук Ольги Петрівни.

За результатами проведення заходу планується визначити поетапний план дій щодо  юридичної легалізації захоронень на території мікрорайону. Також планується розподілити обов’язки між відповідальними установами для законного виділення  земельної ділянки під кладовище.

Проведення заходу відбувається в рамках реалізації проекту «Час діяти!», який здійснюється ОСН «Перлина Гаю» за підтримки НГОО «Фонд розвитку міста Миколаєва» та фінансується за рахунок коштів МФ «Відродження».

 

 

Контактна особа — Роман Бебінов

(Керівник комітету ОСН «Перлина Гаю»)

тел. (097) 992-33-94

Комментирование отключено.