Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Утворення ініціативної групи з метою проведення місцевої ініціативи

  

Відповідно до ст. 9 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» та глави 2.7.  Статуту територіальної громади м. Вознесенська в мікрорайоні Пряме на засіданні ОСН «Перлина Гаю» 3 травня 2013 р. з метою проведення місцевої ініціативи, була створена Ініціативна група.

Метою створення Ініціативної групи є: оформлення та подання на розгляд Вознесенської міської ради проекту рішення «Про затвердження  змін  до «Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства м. Вознесенська на 2011-2014 роки», затвердженої рішенням міської ради від 04.02.2011 №23 зі змінами» в рамках передбачення заходів пов’язаних з виготовленням проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у постійне користування для обслуговування кладовища на території мікрорайону Пряме.  

Ініціативна група має такі повноваження: розробка проекту рішення Вознесенської міської ради, проведення консультацій з посадовими особами органів місцевого самоврядування та органами виконавчої влади,  здійснення представницьких функцій для внесення місцевої ініціативи; збирання на підписних листах підписи членів громади, які є дієздатними та досягли  18 років, на підтримку проекту рішення, що вноситься в порядку місцевої ініціативи; здійснення супроводу проекту рішення в повному обсязі, зокрема повноваження подавати та витребовувати документи; змінювати, доповнювати та відкликати проект рішення; оскаржувати в установленому порядку дії ради, її структурних підрозділів та виконавчих органів у разі незгоди з прийнятим рішенням.

 
Проведення заходу відбувається в рамках реалізації проекту «Час діяти!», який здійснюється ОСН «Перлина Гаю» за підтримки НГОО «Фонд розвитку міста Миколаєва» та фінансується за рахунок коштів МФ «Відродження».
 
 
Контактна особа - Роман Бебінов
(Керівник комітету ОСН «Перлина Гаю»)
тел. (097) 992-33-94

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>