Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Розгляд місцевої ініціативи на сесії Вознесенської міської ради.

З метою захисту законних прав та інтересів жителів району Пряме в сфері здійснення поховань 3 травня була створена ініціативна група у складі 20 активістів.  Для забезпечення розгляду ініціативи жителів щодо проведення комплексу робіт з узаконення розширення території кладовища ініціативна група зібрала під проектом рішення Вознесенської міської ради «Про затвердження  змін  до «Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства м. Вознесенська на 2011-2014 роки», затвердженої рішенням міської ради від 04.02.2011 №23 зі змінами» 207 підписів жителів міста. Місцева ініціатива жителів району Пряме буде розглянута на сесії Вознесенської міської ради 24 травня 2013 р.

 http://www.voznesensk.org/uk/node/646 .

Діяльність відбувається в рамках реалізації проекту «Час діяти!», який здійснюється ОСН «Перлина Гаю» за підтримки НГОО «Фонд розвитку міста Миколаєва» та фінансується за рахунок коштів МФ «Відродження».

 

Контактна особа — Роман Бебінов

(Керівник комітету ОСН «Перлина Гаю»)

тел. (097) 992-33-94

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>