Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Оголошення про відбір учасників на семінар-обмін: «Револьверний фонд як механізм стимулювання інституційного розвитку та покращення інфраструктури ОСББ та ЖБК».

 

Громадська організація “Агентство економічного розвитку” оголошує про початок проекту “Поширення позитивного досвіду запровадження інструментів фінансової підтримки ОСББ”. Мета проекту – розвиток мережі локальних Фондів підтримки ОСББ через поширення позитивного досвіду серед зацікавлених організацій з різних регіонів України. Проект підтримується програмою “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду Відродження.

У межах проекту 24-26 вересня 2013 року в м. Вознесенськ, Миколаївської області буде проведено триденний семінар-обмін: «Револьверний фонд як механізм стимулювання інституційного розвитку та покращення інфраструктури ОСББ та ЖБК».

До участі у семінарі запорошуються представники громадських організацій, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), житлово-будівельних кооперативів (ЖБК), представники асоціацій ОСББ, ресурсних центрів та представники органів місцевого самоврядування.

Перевага надаватиметься представникам, які мають зацікавленість і бажання запровадження фонду підтримки ОСББ в своїх населених пунктах.

Під час семінару будуть розглянуті такі питання:

* Теоретичні основи функціонування Револьверного фонду підтримки ОСББ;

* Міжнародний досвід функціонування Револьверних фондів підтримки ОСББ;

* Етапи створення Револьверного фонду в місті Вознесенськ;

* Соціальна мета Револьверного фонду;

* Можливі організаційно-правові форми функціонування Револьверного фонду та існуюче законодавче поле;

* Документальне оформлення роботи Револьверного фонду;

* Револьверний фонд — методи залучення коштів фізичних, юридичних осіб, державних і міжнародних фінансових інституцій;

* Можливості для розвитку Револьверних фондів – планування спільної роботи.

Для участі в семінарі слід заповнити анкету встановленої форми: Анкету можна знайти на сайті www.aer.net.ua або отримати надіславши запит на електронну пошту aerbox@ukr.net

Анкету слід надіслати до 02 вересня 2013 року до 17.00 годин на електронну пошту aerbox@ukr.net в темі листа вказати (RevFund)

або поштою: ВМГО “Агентство економічного розвитку”, адреса: 56500 м. Вознесенськ, Миколаївська обл., вул. Пушкінська 3, оф №35, поштові листи мають фізично бути в організації до 02 вересня 2013 року.

Анкета

Кількість учасників обмежена і відбиратимуться на базі конкурсного відбору.

Про результати відбору буде повідомлено до 09 вересня 2013 року.

Витрати учасників семінару-обміну на проїзд (потяг плацкарт/купе або автобус), проживання та харчування відшкодовують організатори.

Якщо є запитання, телефонуйте, пишіть з радістю будемо відповідати!

 

Контактна особа:  Трандафіл Володимир, тел. (05134) 3-22-50, моб. тел. (093) 515-76-23, е-дреса: travov@ukr.net

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>