Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

В Києві відбудеться Підсумкова конференція «Практики впровадження електронного урядування в Україні на регіональному рівні організацій – партнерів МФ «Відродження»

Вівторок, 29 жовтня 2013 року, 9:00

29-30 жовтня в місті Києві відбудеться Підсумкова конференція «Практики впровадження електронного урядування в Україні на регіональному рівні організацій – партнерів МФ «Відродження». Захід проводить Асоціація органів місцевого самоврядування «Міста електронного врядування України» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

На конференції буде розглянуто:

* Розвиток електронного урядування в Україні

* Досвід впровадження інформаційних технологій

* Інформаційне суспільство: Україна і світ. Східне партнерство

* Програма розвитку сфери ІКТ в Україні

* Підведення підсумків роботи Міжнародного фонду «Відродження» в напрямку е-урядування

* Презентація проміжних результатів оцінки напрямку “електронне урядування / електронна демократія” МФ «Відродження» за 2005 — 2012 рр.

* Стратегія підтримки напрямку електронного урядування в Україні з боку міжнародних фондів та програм

* Покращення якості надання послуг у соціальній сфері за допомогою впровадження е-врядування та електронні послуги для населення та бізнесу

* Е-врядування в житлово-комунальному господарстві: нові шляхи розвитку територій

* Економічні аспекти діяльності органів влади та органів місцевого самоврядування та застосування електронних засобів для ефективного управління комунальною та державною власністю

* ІКТ як засіб відкритості та інформаційного забезпечення діяльності органів влади

 

29 жовтня в рамках проведення Міжнародного наукового конгресу «Інформаційне суспільство в Україні» відбудеться церемонія урочистого нагородження переможців Національного конкурсу впровадження електронного урядування.

Список учасників конференції формуватиметься на конкурсній основі з числа керівників органів місцевого самоврядування, місцевих органів виконавчої влади, громадських організацій,які мають теоретичні напрацювання чи значний практичний досвід у цій сфері.

Для участі в конференції просимо Вас заповнити анкету в режимі он-лайн за посиланням АНКЕТА або надіслати анкету в електронному вигляді на адресу e-town@ukr.net до 12.00 18 жовтня 2013 року.

Участь у заході безкоштовна. Витрати на проживання та харчування, пов’язані із участю в заході, покриватимуться за рахунок організаторів. Витрати на проїзд компенсуються в

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>