Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Конкурс мікрогрантів для органів самоорганізації населення (ОСН) та ініціативних груп з їх створення



ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»(ФРММ)  в рамках проекту «Покращення представницької (адвокасі)  діяльності ОСН у селах і містах Миколаївщини за підтримки МФ «Відродження» та власних коштів  оголошує конкурс мікрогрантів.

Мета конкурсу: Сприяння адвокаційним (представницьким) громадянським ініціативам, які направлені на відстоювання законних прав громадян та інтересів локальних громад у взаємовідносинах з органами державної влади та місцевого самоврядування, постачальниками житлово-комунальних та муніципальних послуг у місцевих громадах.

Географія конкурсу:села, селища, Миколаївської області.

До участі в конкурсі запрошуються:

·         органи самоорганізації населення (ОСН), що діють на території сіл, селищ міст Миколаївської області  та зареєстровані  як неприбуткові організації з ознакою неприбутковості  0004 (0006, 0011);

·         ініціативні групи громадян зі створення ОСН, що діють на території сіл, селищ, міст Миколаївської області  та знаходяться у стадії створенні і легалізації ОСН.


Орієнтовна т
ематика проектів:

захист законних прав громадян та інтересів локальних громад ОСН у взаємовідносинах з органами місцевого самоврядування, державної влади, постачальниками житлово-комунальних, транспортних (громадський транспорт) послуг, соціального захисту, та інших;

         захист інтересів громад ОСН при формуванні та реалізації міських/сільських програм соціально-економічного розвитку та місцевих цільових програм, що спрямовані на соціально-економічний розвиток мікрорайонів міст, сіл на території яких діють органи самоорганізації населення (ОСН) або ініціативні групи зі створення ОСН.


Термін подачі заявок: не пізніше 17:00 1 липня 2014р.
Тривалість реалізації проекту: не більше
5 місяців.
Об’явлення  результатів: 19 липня 2014 р.

Докладніше: умови конкурсу , аплікаційна форма .

Також запрошуємо потенційних гантерів  у «Школу громадянської дії» на тренінг з питань створення, організації поточної адвокаційної (представницької) діяльності ОСН та написання проектних заявок на поточний конкурс ФРММ.  Анкета потенційного учасника  Програма тренінгу

Орієнтовні дати проведення тренінгів у м Миколаєві  5-6 червня 2014 р.

Організатори компенсують вартість проїзду учасників в обидві сторони (автобус), проживання, харчування (окрім вечері), забезпечують роздатковими матеріалами.

Анкети потенційних учасників тренінгів приймаються в офісі ФРММ до 30 травня 2014 р. з 10-00 до 17 -00 за винятком вихідних та святкових днів:

— в друкованому вигляді в офісі ФРММ (вул. Севастопольська 15, кв3. М Миколаїв. 54017);

— в електронній формі на Е-mail: frgn@ukrpost.ua або  fondnikol@gmail.com.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>