Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

На Миколаївщини влада та громадськість будуть працювати над удосконалення процесу надання послуг

OВпровадження реформи адміністративних послуг тема досить актуальна, як показують дослідження значна частина населення України не задоволена якістю надання адміністративних послуг місцевими органами влади. Зокрема, складністю процедур, не можливістю отримати всі послуги, довгими чергами, незручним графіком роботи адміністративних органів, браком необхідної інформації та інше.

Працівники «Агентства економічного розвитку»  на протязі 2013 року приймали учать у навчальних тренінгах та заходах проекту  «Посилення спроможності місцевих ОГС в Миколаївській та Херсонській областях»  що проводила  МО «Нова Генерація».

За словами голови правління Агентства економічного розвитку, Сергія Аверкова «Данні навчальні заходи значно підвищили рівень спроможності співробітників, саме завдяки практичній складовій цих тренінгів, актуальній тематиці, провідним експертам, що запрошувались та плідній роботі команди Нова Генерація».

Тому  в було прийнято рішення, разом із партнерами з міста Миколаєва та Доманівського району, прийняти участь у конкурсі проектів на тему: «Впровадження реформи адмін. послуг на містах» що був об’явлений в рамках проекту. За результатах конкурсу наша заявку було розглянуто та підтримано.

Одним із способів покращення ситуації є забезпечення зворотного зв’язку влади з громадянами, та залучення їх до впровадження реформи» тому логічно що

метою нашого проекту є: «Сприяти впровадженню реформі надання адміністративних послуг в трьох містах Миколаївської області, шляхом розробки та запровадження конкретних Планів дій з передачі максимальної  кількості адміністративних послуг в ЦНАПи»

Партнерами проекту виступають дві організації з Миколаєва та Доманівського району це «Фонд розвитку м. Миколаєва» та ОСН «Територіальна громада Доманівської селищної ради» відповідно.

З цього приводу в місті Вознесенську  26.09.2014 відбулася координаційна зустріч партнерів в рамках проекту «Залучення громадськості до реформування системи надання адміністративних послуг на Миколаївщині».

В ході зустрічі  обговорили наступні питання:

  • огляд проекту та   розподіл обов’язків щодо реалізації заходів;
  • затвердження короткотермінового плану заходів на вересень-листопад 2014;
  • механізм створення електронної мапи послуг з нанесенням координат установ що їх надають в кожному пілотному місті;
  • методології проведення моніторингу та інші питання.

Керівник проекту Олександр Ревебцов ngoprog@gmail.com т.063-625-61-60

 

 «Проект реалізується  за фінансової підтримки Європейського Союзу. За зміст даного документу відповідає виключно «Агентство Економічного Розвитку і він ні в якому разі не може розглядатися як такий, що відображає позицію Європейського Союзу та МО «Нова генерація» .

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>