Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Флеш-моб «Життя без Сміття»

m
Цієї осені вознесенська громадська організація «Агентство економічного розвитку» ініціювала проведення флеш-мобу «Життя без сміття» в підтримку одноіменного конкурсу, який вже третій рік поспіль проводиться серед всіх шкіл міста Вознесенськ.

З умовами флеш-мобу  необхідно за 48 годин з моменту отримання виклику:

1)      Знайти засмічену територію і прибрати її.

2)      Зняти прибирання на відео і викласти в Інтернет

3)      Передати естафету трьом наступним учасникам

4)      Підтримати конкурс «Життя без сміття» благодійним внеском ( для тих хто виконає умови флеш-мобу мінімальний внесок — 10 грн., для тих хто не виконає – 100 грн.)

Ініціатори, команда Агентства економічного розвитку, вже провели стартовий флеш-моб, прибравши ділянку біля Мічурінських кар’єрів, та зробивши внесок на розвиток конкурсу «Життя без сміття» в розмірі 500 грн. За умовами флеш-мобу виклик отримали:

1)      Міський голова Луков Віталій Дмитрович;

2)      Директор комунального підприємства «Санітарна очистка мста» Ольхов Олександр Віталійович та колектив його підприємства;

3)      Вознесенська громадська організація «Українська рейки Асоціація».

Організатори сподіваються, що даний флеш-моб дозволить:

— привернути увагу широкої громадськості до проблем стихійних звалищ  та засмічених територій;

— активізувати небайдужих мешканців міста   на проведення екологічних акцій та міні суботників;

— зібрати кошти на підтримку конкурсу «Життя без сміття», який допомагає виховувати серед молоді міста культуру поводження з твердими побутовими відходами та популяризувати роздільний збір сміття.

  Свій внесок можна перерахувати за наступними реквізитами:

 

ВМГО «Агентство економічного розвитку»

Код ЕДРПОУ 26445159

р/р 26001003210424

Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Миколаєві,

МФО 326739

Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога на програму «Еко молодь»

 

 

——————————————————————————————————-

 

 

Флеш-моб «Життя без сміття» є модифікацією всесвітньо відомого флеш-мобу «‎icebucketchallenge», в рамках якого необхідно було облитися крижаною водою та передати естафету трьом іншим учасникам при цьому зробити благодійний внесок на фонд боротьби з боковим склерозом. Ідея змінити умови флеш-мобу та перетворити його з «‎icebucketchallenge» на «nogarbagechallenge» і замість обливання збирати сміття належить – Сергію Романюку (про що  організатори дізнались завдяки його відео в мережі Фейсбук) Команда Агентства економічного розвитку виносить подяку Сергію Романюку за інноваційну та актуальну ідею і сподівається, що спільними зусиллями нам вдасться зробити посильний внесок в її розвиток і процвітання.

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>