Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Замість стихійного смітника за ініціативою ОСН буде зона відпочинку

 

загруженоНещодавно створений в Снігурівці орган самоорганізації населення (ОСН) «Кленове» розпочав активну роботу з пошуку власника старої аварійної котельні, яка знаходиться на території діяльності ОСН. Справа в тому, що всі переписки, які велися ініціативною групою з можливими підприємствами та особами, які могли мати відношення до приміщення, закінчилася безрезультатно, тоді з метою пришвидшення вирішення даного питання було направлено лист до Снігурівської міської ради, яка зараз і займається пошуком власником. Владним органом було направлено запит до КП «Миколаївське бюро технічної інвентаризації» та отримано відповідь, що технічна документація за даною адресою не виготовлялася. Тому вирішено звернутися до реєстраційної служби.

З метою благоустрою території, та враховуючи те, що територія навколо котельні дуже занедбана мешканці мікрорайону звернулися до комунального підприємства з проханням встановлення на даному місці контейнери для сміття, населенням укладено угоди та досягнута домовленість, що з настанням весняного періоду стихійне звалище буде прибрано. За допомогою проведення зборів активістами громади було досягнуто більшої згуртованості людей, які зрозуміли, що проблема спільна, і стосується кожного.

Тому хочеться вірити в те, що найближчим часом замість стихійного смітника на території ОСН зявиться зелена зона відпочинку.

 

Прес-служба ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»

 

_______________________________________________________________________________________________________Діяльність здійснюється ОСН «Кленове» при підтримці проекту ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» «Покращення представницької (адвокаційної) діяльності ОСН у селах і містах Миколаївщини» в партнерстві з ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» та грантової  підтримці МФ «Відродження» .



 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>