Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Як запровадити у Миколаєві дієвий механізм врахування інтересів городян міськрадою?

 

2gzstc2uxduЦей та інші нагальні питання розвитку м. Миколаєва обговорять за круглим столом громадські активісти який проходитиме 19-го березня з 11.00 до 13.00 в ауд. 163 Миколаївського міськвиконкому (вул. Адміральська 20 м. Миколаїв). Програма круглого столу на тему «Громадські слухання як дієвий механізм громадської участі при вирішенні проблем розвитку міста Миколаєва» додається.

 

Нажаль, на останньої сесії Миколаївської міської ради 12-го березня в черговий раз не було затверджено Положення про громадські слухання в місті Миколаєві. Саме тому актуальним буде депутатам та ініціаторам прийняття нового положення почути один одного та сформувати консолідований проект рішення, що буде прийнятий на найближчої сесії міськради.

 

Незалежним, компетентним модератором круглго столу буде голова ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» (АССН), доцент ОРІДУ НАДУ при Президентові України Андрій Крупник та заступник голови АССН Ганна Трепалюк. Одеські експерти презентують кращі практики нормативно-правового забезпечення та допоможуть зрозуміти рецепти дієвості громадських слухань для вирішення актуальних проблем розвитку м. Миколаєва.

 

Запрошуємо представників ЗМІ та городян до активної участі у роботі круглого столу. До участі у заході запрошен миколаївській міський голова Юрій Гранатуров та депутати міськради.

 

 

З повагою,

Людмила Руденко-Кардаш

Голова експертно-громадської ради при МВК

 

 Михайло Золотухін

 Голова правління ММГО «Фонд розвитку м.Миколаєва»

Заступник голови експертно-громадської ради при МВК

—————————————————————————————————-

Круглий стіл проходить в рамках проекту «Підтримка регіональних ресурсних центрів громадянської участі». Проект реалізує ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення»за підтримкиФонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

 

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>