Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Яке майбутнє чекає на ЦНАПи в Миколаївській області?

25 червня 2015 року о 9-00 в місті Миколаїв (вул. Адміральська, 22 Миколаївська обласна державна адміністрація) відбудеться чергове громадське обговорення, партнерської проектної ідеї «ЦНАП – орієнтований на потреби громадян».

 

Громадське обговорення буде частиною публічних заходів, зокрема фокус-груп та круглих столів, присвячених оцінці проектних ідей до «Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Миколаївської області на період 2015-17 роки».

Під час заходу планується обговорення наступних питань:

1. Вдосконалення нормативно–правової бази функціонування ЦНАП – рекомендації громадськості;

2. Особливості функціонування ЦНАП в умовах формування нових спроможних громад;

3. Покращення доступ до адміністративних на основі технологій е-урядування та інформаційних сервісів бібліотек.

 

До участі фокус-групи запрошені провідні громадські експерти, науковці, представники профільних підрозділів Миколаївської обласної державної адміністрації та профільних постійних депутатських комісій Миколаївської обласної ради.

Довідки за телефоном: (0512) 47-38-79, (05134) 3-22-50 або ел. поштою: fondnikol@gmail.com , aerbox@ukr.net

Громадські обговорення організовано громадською організацією «Агентство економічного розвитку» в рамках проекту «Посилення спроможності місцевих ОГС в Миколаївській та Херсонській областях», який реалізується МО «Нова генерація» у партнерстві з «Центром сприяння громадянській участі» та «Інститутом аналізу політики та стратегій» за фінансової підтримки Європейського Союзу

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>