Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Державна фінансова інспекція дала надію на порядок у фінансах громади м. Миколаєва!.

Untitled InfographicЗа висновками та результатами дослідження «Фонду розвитку м. Миколаєва» Державна фінансова інспекція в Миколаївській області з 29.09.2015 року перевірить Департамент ЖКГ Миколаївської міськради. Це буде державний фінансовий аудит бюджетної програми благоустрою міста Миколаєва за 2013-14 роки та 9 місяців 2015 року. Відповідь ДФІ

Аудит стане першою реакцією компетентних органів державної влади на лист щодо порушенних громадською організацією питань неефективного, нецільового використання коштів міської громади Департаментом ЖКГ Миколаївської міської ради.

Фондом виявлено, що у 2014 років з бюджету міста догляд за зеленими насадженнями коштував по 92 тис грн за 1 Га на рік, що в 6 разів дорожче ніж у м. Києві (у середньому — 17,56тис. грн.., у Святошинському районі м. Києва 11, 85 тис грн. за 1 Га на рік , Печерському районі -34, 64 тис грн.за 1 Га) у Шеченківському районі м. Києва ( 25, 25 тис грн. за 1 ГА на рік).

А з коштів бюджету м. Миколаєва у 2015 році заплановано витратити вже 124 тис грн за доглядання 1 ГА зелених насаджень. А це мільйони та мільйони.

«Доглянутість» за зеленими насадженнями мешканці спостерігають щодня!

Загалом, вже є надія на наведення ладу у фінансах громади м. Миколаєва!.

 

 

Прес-служба ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва».

______________________________________________________________

Діяльність здійснюється ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» в рамках проекту «Доброчесні муніципальні послуги у м. Миколаєві та області»» в партнерстві з Фундацією «Відкрите суспільство» при грантової підтримки МФ «Відродження».

 

 

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>