Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Обговорення проекту «Білої книги» з питань електронної демократії

2014-07-10-DigitalDemocracyВідбудеться 4 листопада (середа) о 10.00-13.00 в Центрі соціальної активності та Партнерства Цетральної міської бібліотекі для дорослим ім. М. Кропивницького (вул. Потьомкінська 143-А м. Миколаєва»). Запрошуємо громадських активістів, ЗМІ, експертів-аналітиків з питань розвитку демократії та електронного урядування, а також просто небайдужих людей м. Миколаєва взяти активну участь у круглому столі.

 

ММГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», Центр соціальної активності та партнерства при міської бібліотекки для дорослим ім. М. Кропивницького та ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» проводить обговорення проекту «Білої книги» з питань електронної демократії. Проект представлятимуть члени робочої групи з урядової політики в сфері розвитку електронного урядування при Віце-прем’єр-міністрові України: Микола Самар.

Порядок денний 

«Біла книга» з питань електронної демократії розроблена «Стратегічною дорадчою групою з питань електронного урядування» (на чолі з головою Державного агентства України з питань електронного урядування Олександром Риженко) у тісній співпраці з Групою «Електронна демократія» Реанімаційного

Пакету Реформ (на чолі з Олегом Левченко).

«Біла книга» покликана проголосити основні напрямки державної політики розвитку електронної демократії. Документ містить дороговкази з впровадження електронної участі громадян в урядування, доступу до публічної інформації та відкритих даних тощо.

 

Обов’язковою умовою прийняття «Білої книги» є публічне обговорення проекту цього документу. Саме таке обговорення в Миколаївській області відбудеться 4 листопада в центрі соціальної активності та Партнерства у цнтральної міської бібліотекі для дорослим ім. М. Кропивницького  ( вул. Потьомкінська 143-А). Аналогічні обговорення найближчим часом пройдуть ще в кількох регіонах Східної України.

 

Запрошуємо громадських активістів, ЗМІ, експертів-аналітиків з питань розвитку демократії та електронного урядування, а також просто небайдужих людей

Миколаєва взяти участь у цьому заході.

 

Чекаємо на Вас 4 листопада о 10.00 у Центрі соціальної активності та Партнерства у цнтральної міської бібліотекі для дорослим ім. М. Кропивницького (вул. Потьомкінська 143-А)

 

Прес-служба ММГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>