Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

ВІДПОВІДАЛЬНИМИ ЗА ПРАВА ТА ІНТЕРСИ ГРОМАДИ М. МИКОЛАЄВА БУДУТЬ КАНДИДАТИ НА ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ Олександр Сенкевич («Об’єднання Самопоміч» ) та Ігор Дятлов («Опозиційний блок»)

2010-09-30_11-16-32_3879977734-320x240ВІДПОВІДАЛЬНИМИ ЗА ПРАВА ТА ІНТЕРСИ ГРОМАДИ М. МИКОЛАЄВА БУДУТЬ КАНДИДАТИ НА ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ Олександр Сенкевич («Об’єднання Самопоміч» ) та Ігор Дятлов («Опозиційний блок»)

Про це підписано «Угоду про співпрацю та публічну відповідальність» з громадською організацією «Фонд розвитку міста Миколаєва».

Кандидати при обранні зобов’язались діяти прозоро та відкрито, сприяти діалогу між місцевою радою та членами громади. А саме:

  • забезпечувати відкритість і прозорість у діяльності ради та її органів при підготовці, прийнятті та реалізації рішень;
  • забезпечити ефективність, відкритість та прозорість бюджетного процесу у місті;
  • сприяти ухваленню та виконанню рішень міською ради, що забезпечують дієвість участі городян в місцевих справах через такі механізми як, консультації з громадськістю, громадські слухання, місцеві ініціативи, громадська експертиза, ОСН, звернення громадян та ін.;
  • сприяти ресурсної підтримці самоорганізації та громадських ініціатив у місті.

 

Підписантами вказаної Угоди є майже всі міські організації політичних партій, що потрапили у миколаївську міську раду за виключенням «Нашого Краю» та його кандидата на посаду міського голову Ю.Гранатурова.

Громадська організація «Фонд розвитку міста Миколаєва» буде гарантом просування дієвих механізмів захисту прав громадян та інтересів громади міста Миколаєва.

Є надія, що 26 депутатів «Опозицйного блоку», 10 депутатів «Об’єднання Самопоміч» та 9 депутатів «БПП «Солідарність» будуть відповідальними за права та інтереси громади. А також новий мер міста не буде  повторювати помилок свого «попередника» Ю.Гранатурова.

 

Прес-служба ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» (ФРММ))

____________________________________________________________________________

Підписання Угод ініційовано ФРММ — учасником всеукраїнською мережі громадських організацій  при координації ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення»

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>