Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Мешканцям міста Вознесенська необхідна безкоштовна правова допомога.

%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%8f-%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%89%d1%8c-%d0%bf%d0%be-%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8%d0%bc-%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%b0%d0%bcРозуміючі це, депутати Вознесенської міської ради – члени постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та зв’язків з громадськістю, 19 жовтня 2016 року прийняли рішення своєї комісії щодо створення тимчасової робочої групи з питання  налагодження системи надання безоплатної первинної правової допомоги (БППД) в  Вознесенську.

21 жовтня 20126 року на сесії міської ради голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та зв’язків з громадськістю Юрій Кондратєнков ознайомив депутатів та присутніх в залі, членів Вознесенської громади, які мали змогу дивитися трансляцію пленарного засідання сесії в он-лайн режимі в Інтернеті, про створення тимчасової робочої групи.

Головне завдання робочої групи – вивчити питання надання безкоштовної первинної допомоги жителям міста Вознесенська. Є декілька варіантів:

Перший – це надання юридичних консультацій працівниками юридичного відділу виконавчого комітету.

Другий – надання цих послуг окремою комунальною установою або в Центрі надання адміністративних послуг.

Третій – консультації юристів можна проводити в бібліотеках міста в центрі та 3-му мікрорайоні.

І четвертий – консультації можна надавати через громадські організації, які мають можливості надавати юридичні послуги (мають юриста та відповідне приміщення) , які переможуть у відповідному конкурсі.

Головне питання, яке необхідно буде вирішити – це фінансування – оплата праці відповідних юристів. Для жителя міста послуга буде безкоштовною, але спеціалістам необхідно буде платити.

Ці питання будуть обговоренні 26 жовтня 2016 року об 11.00 в місті Вознесенську за адресою: вул. Короленка,3 під час першого засідання тимчасової робочої групи вознесеської міськради з питань організації безоплатної первинної правової допомоги у м. Вознесенську за участю експерта громадської організації «Фонд розвитку Миколаєва» та Української Гельсінської Спілки прав людини у Миколаєві Тетяни Золотухіної.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 066-31-25-963, Тетяна Зелінська, голова ГО «Вознесенська асоціація розвитку місцевої демократії». що разом з ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ)  є учасниками партнерства «За якісну безоплатну правову допомогу»

Прес-служба ФРММ по матеріалам ГО «Вознесенська асоціація розвитку місцевої демократії»

________________________________________________________________________

Діяльність партнерства «За якісну безоплатну правову допомогу» відбувається в рамках проекту «Формування дієвої моделі надання безоплатної правової допомоги у м. Миколаєві та м. Вознесенську, що реалізує ФРММ за підтримки Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» та Канадського бюро міжнародної освіти Уряду Канади.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>