Ресурсний центр ГУРТ

Ресурсний центр ГУРТ
Анализ интернет сайта



free counters

Анонс двох сільських круглих столів з обговорення проекту Стратегії.

vstrechaУ четвер 9 лютого о 13—30 у приміщенні офісу в.о. старости сіл, що входили у Островську сільську громаду (с. Матросовка вул. Миколаївська ) та

У п’ятницю 10 лютого о 14—00 у приміщенні офісу в.о старости сіл, що входили у Партуинську сільську громаду (с. Партутино, вул.Героя України Іванова буд.17- А)

за круглим столом обговорять першої на Миколаївщині проект Стратегії Куцурубської об’єднаної громади до 2026р.та проектні ідеї, що стануть складової стратегічного документу, що виноситься на найближчу сесію Куцурубської сільської ради.

 

Член Куцурубської стратегічної ради професор ОРІДУ НАДУ при Президентові України Сергій Саханенко презентує проект стратегії та допоможе учасникам круглого столу у формулюванні проектних ідей, що увійдуть у проект Стратегії.

Впевнені що, куцурубчани разом продемонструють приклад дієвої співпраці синергії та сформують спроможну місцеву громаду в якої комфортно буді всім ії членам!!!!

Запрошуємо членів Стратегічної ради, депутатів, активістів сіл Куцурубської об’єднаної територіальної громади представників ЗМІ взяти участь у круглих столах 9 та 10 лютого 2017 р. за участю експертів ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва».

 

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

та «Стратегічної ради Куцурубської об’єднаної територіальної громади».

——————————————————————

Ресурсна підтримка формування куцурубської спроможної громади  відбувається на виконання Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Миколаївської області до 2020 р на період 2015-17 р.» (рішення Миколаївської обласної ради №7 від 30.07.2015 р.) та в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»(ФРММ): «Куцурубська об’єднана громада як дієва демократична модель стратегічного розвитку» за підтримки програми «Демократична практика» МФ «Відродження».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>